HomeGamingInformatie over de PSP

Informatie over de PSP

Heb je een nieuwe PSP en wil je weten welke games je erop kunt spelen? Of wil je op zoek naar een game die bij jouw temperament past? Bekijk ook onze aanbevelingen voor het juiste spel voor jou!

Wat is een PlayStation Portable (PSP)?

Een PlayStation Portable (PSP) is een handige en betrouwbare gameschermcomputer. Met deze machine kun je spelletjes downloaden, online gamen, films bekijken en muziek luisteren. Zo’n PSP is erg geschikt voor op het strand of op het aanrecht in je huis. Je kan er ook heel gemakkelijk mee naar andere plekken te gaan. De PSP is onder andere beschikbaar in ons winkelcentrum.

Welke voordelen heeft de PSP?

De PlayStation Portable (PSP) is een goede keuze voor gamers. Zo heeft de PSP veel voordelen op tegen haar concurrenten, zoals een ruimere Uncharted-uitvoering dan de Xbox 360 en Microsofts kinect-controller. Maar ook andere games kunnen met de PSP worden gespeeld. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Gemakkelijk overweg met één game in één hand: De PSP is relatief klein en behulpzaam om in te schakelen. Er zijn geen knoppen of buttons nodig, wat voor een gemakkelijke overweg wordt gehouden. Dit kan je bijvoorbeeld prima gebruiken als je meerdere games gaat spelen. Hierdoor ben je niet afhankelijk van je partner of kinderen om iets uit te brengen én kan je rustig doorgaan met je spelplezier.

Vele mogelijkheden voor Multiplayer: Met PSN kunt u gratis multiplayergames maken die binnen vloeden op uw gameworld.

PSP, PSP GO of PS VITA – waar moet je op letten?

Wanneer je nieuwe PlayStation Portable of PlayStation Vita koopt, dan is het erg belangrijk deze goed te beveiligen. Hieronder staan enkele tips die je op je eigen houden kunt.

  • Laat de PSP nooit alleen in een slecht geordende leefomgeving zitten, maar leg hem altijd gesloten op een veilige plek aan.
  • Bewaar alle documenten die met je PSP verbonden zijn (zoals games) altijd bij je en verwijder ze niet naar buiten behalve wanneer je ervan overtuigd bent dat ze beschermd moeten worden tegen ongewenste attenties van anderen.
  • Zorg ervoor dat er altijd batterij-geladen apparaten in de buurt liggen voor het geval dat je PSP uitvalt of nodig is om contact op te nemen met andere gamers.
  • Laat computercontact geld en persoonlijke data nooit lang in het openbaar liggen, tenzij je daaraan zekerheid kan geven door encryptie van de informatie of door middel van anti-spysoftware.

Opslagtype en capaciteit

Er zijn verschillende opslagtypes beschikbaar voor PSPs. De meeste consumenten gebruiken USB-opslagtype, omdat dit relatief goedkoop is. Het nadeel hierbij is dat deze opslag mechanisme niet altijd draadloos werkt. Daarnaast is hij veel kleiner in formaat dan een harde schijf of SSD-opslag en kan er geen heleboel software op geladen worden.

Een andere optie is het SD-opslagtype. Dit type heeft als voordeel dat alle software wel draadloos opgeladen kan worden, maar het nadeel is dat er meer capaciteit nodig is voor een groot aantal applicaties. Vooral bedrijven die veel digitale documenten beheren, kunnen hiermee problemen ondervinden.

Video: De opkomst en ondergang van de PlayStation Portable

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten