HomeGamingInstrumenten Rock Band 4 en Rivals

Instrumenten Rock Band 4 en Rivals

Rock Band 4 is een populaire muziekgame die je niet alleen in je eentje kunt spelen, maar ook met andere mensen. Met Rock Band 4 Rivals kun je samen met vrienden en familie op avontuur gaan om de uitdaging van het spel te ervaren. In dit artikel bespreken we welke instrumenten worden gebruikt bij Rock Band 4 en Rock Band Rivals.

Hoe moeilijk is het om de Rock Band legacy game controller adapter in 2023 te krijgen?

De Rock Band legacy game controller adapter is een erg gewilde item onder gamers. De adapter maakt het mogelijk om de originele controllers van de eerste drie Rock Band-spellen te gebruiken met het nieuwste spel. Helaas is de vraag naar de adapter groter dan het aanbod en zijn er slechts enkele winkels die de adapter verkopen. Dit maakt het lastig om de adapter in 2023 te krijgen, aangezien veel winkels al uitverkocht zijn.

Hoe gebruik je de Rock band legacy adapter?

Als je een oudere generatie Rock Band-instrument wilt gebruiken met Rock Band 4 of Rock Band Rivals, heb je de Legacy Game Controller Adapter nodig. De adapter is compatibel met de volgende instrumenten:

  • Rock Band 3 MIDI Pro-drumkit
  • Oudere modellen van de Fender Mustang PRO-gitaarcontroller
  • Drumstellen van derden die een standaard MIDI aansluiting hebben

De adapter wordt aangesloten op de PS4 via USB en op het instrument via MIDI. Op deze manier kan het instrument communiceren met het spel. Zorg ervoor dat je de laatste firmware voor de adapter hebt geïnstalleerd voordat je begint te spelen.

Hier zijn de Harmonix/Rock Band instrumenten die werken met Rock Band 4

Het is belangrijk om te weten welke instrumenten werken met Rock Band 4, vooral als je van plan bent om een ​​nieuw instrument aan te schaffen. Hieronder vind je een lijst met de instrumenten die momenteel compatibel zijn met Rock Band 4.

  • Drums: alle draagbare en traditionele drumsets die werken met Rock Band 3 werken ook met Rock Band 4. Dit betekent dat je ook de Roland TD-1KV en Alesis Nitro kits kunt gebruiken.
  • Gitaar: alle draagbare en traditionele gitaren die werken met Rock Band 3 werken ook met Rock Band 4. Dit betekent dat je ook de Fender Telecaster en Gibson Les Paul gitaren kunt gebruiken.
  • Microfoon: alle microfoons die werken met Rock Band 3 werken ook met Rock Band 4. Dit betekent dat je ook de Shure SM58 en BLX24/SM58 microfoons kunt gebruiken.

Video: Rock Band 4 – ULTIMATE INSTRUMENT GUIDE

Rock Band 4 - ULTIMATE INSTRUMENT GUIDE

Reviews

Gerelateerde berichten