HomeAutomatiseringAppleiPad naar tv streamen

iPad naar tv streamen

Je hebt er een paar in huis: iPad’s. Maar wat doe je ermee? Hoe kijk je films op het grote scherm? In dit artikel geven we je een aantal tips om films vanuit je iPad naar je tv te streamen.

iPad naar tv streamen: dit zijn je opties

Wanneer je een iPad gebruikt om films op het grote scherm te bekijken, heb je meerdere opties. Je kunt zoals normaal bij je pc films streamen door hem op het netvlies van je tv te plaatsen of via een apparaatje dat compatibel is met de iPhone, iPad en andere tablets.

  • Via het netvlies van je tv: Je kunt films streamen door een apparaatje met HDMI- aansluiting op je tv te zetten en de film in HD (of lager) af te spelen.
  • Via een iphone, ipad of andere tablet: Als je films streamt via een tablet, dan moet deze compatibel zijn met de iTunes App Store of Google Play Store (zie hieronder). De meeste films die we nu kennen worden als digitale download beschikbaar gesteld in die storeën. Met behulp van die apps kun je films bekijken, terwijl ze draaiend blijven op jouw

AirPlay 2

Wil je een iPad naar je televisie streamen? Dan kun je dit met AirPlay 2 doen. Dit is de nieuwe standaard voor streaming films, games en muziek vanaf mobieltjes of apparaten aan tv’s. Het voordeel is dat je hierdoor ook gebruik maakt van alle gemakken van je iPad, zoals het scherm, de knoppen en het toetsenbord. Je hoeft alleen even in te schakelen op de juiste app en je film of game te bekijken op het grootste scherm in huis!

Met kabels aansluiten

Je hebt je iPad al gedemonteerd en nu wil je hem naar je televisie streamen. Doe je dat met kabel? Kijk dan eerst even of deze naar een multimedia-aansluiting kan, want anders moet je er in ieder geval wel mee kunnen koppelen.

Video: Kan ik mijn iPad ook afspelen of streamen op een tv?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten