HomeAutomatiseringAppleiPad's vergelijken

iPad’s vergelijken

Bent u van plan een iPad aan te schaffen, maar weet u niet welke iPad het beste bij u past? In dit artikel leggen we de verschillende iPads verder uit, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

iPad vergelijken: Keuzehulp iPad, Air, Pro en mini

iPads kunnen grofweg in vier categorieën worden onderverdeeld: de iPad, de iPad Air, de iPad Pro en de iPad mini. Elk van deze iPads heeft zijn eigen unieke specificaties en mogelijkheden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

De iPad is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een allround tablet met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De iPad Air is perfect voor mensen die wat meer presteren willen uit hun tablet, maar niet bereid zijn om veel extra geld uit te geven. De iPad Pro is bedoeld voor professionals of creatievelingen die het maximale uit hun tablet willen halen. En tot slot is de iPad mini ideaal voor mensen die een compacte tablet zoeken die gemakkelijk mee te nemen is.

Wat zijn de iPad specificaties?

We beginnen met de belangrijkste vraag: wat zijn de iPad specificaties? Er zijn enorm veel verschillende specificaties die per iPad kunnen verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het beeldschermformaat, de processor, het opslaggeheugen en de camera-resolutie. Op basis van jouw wensen kan één van deze specificaties als dealbreaker dienen.

iPads worden verkocht in verschillende beeldschermgroottes, namelijk 7,9 inch, 9,7 inch en 10,5 inch. De grootste iPads hebben een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels, terwijl de kleinste iPads een resolutie van 1024 bij 768 pixels hebben.

Wat zijn de verschillen tussen de iPad Pro’s onderling?

De iPad Pro is verkrijgbaar in twee formaten: het reguliere 11-inch model en het grotere 12,9-inch model. Beide modellen zijn voorzien van een scherm met een hoge resolutie en een krachtige A12X Bionic-processor. Het grootste verschil tussen de twee is de prijs: het 11-inch model is iets goedkoper dan het 12,9-inchmodel.

Wat is het verschil tussen de iPad Pro en iPad Air?

De iPad Pro is een krachtigere en zwaardere tablet dan de iPad Air. Het scherm van de iPad Pro is ook groter, namelijk 12,9 inch in plaats van 9,7 inch. De iPad Pro heeft daarnaast ook een A9X-processor en 4 GB RAM-geheugen, terwijl de iPad Air ‘slechts‘ een A9-processor en 2 GB RAM heeft.

Wat is het verschil tussen de iPad 2022 en iPad 2021?

De nieuwe iPad van 2022 is een krachtige upgrade ten opzichte van de iPad van 2021. Het grootste verschil is dat de nieuwe iPad een M1-chip heeft, net als de nieuwste Macs. Dit maakt de nieuwe iPad veel sneller dan zijn voorganger. Daarnaast heeft de nieuwe iPad ook een mini-LED-display, wat betekent dat je kunt genieten van een levendiger beeld met meer helderheid en contrast.

Wat is het verschil tussen de iPad 2022 en Air 2022?

De iPad 2022 is de goedkoopste iPad die Apple momenteel verkoopt. Het heeft een 10,2-inch display en is daarmee 0,4 inch groter dan de Air 2022. Beide iPads zijn voorzien van een A12 Bionic-chip, maar de Air heeft 3 GB werkgeheugen en de iPad 2 GB.

De camera’s zijn ook anders: de iPad heeft een 8-megapixelcamera aan de achterkant en een 1,2-megapixelcamera aan de voorkant, terwijl de Air een 12-megapixelcamera aan beide kanten heeft. De batterijduur is ongeveer hetzelfde: je kunt met beide iPads ongeveer 10 uur browsen op het internet of video’s kijken. Als je twijfelt tussen deze twee iPads, is de beste manier om ze te vergelijken door naar jouw specifieke behoeften te kijken.

Wat is het verschil tussen de iPad mini 2021 en iPad mini 2019?

iPad mini 2021 heeft een groter scherm dan iPad mini 2019, maar is verder nagenoeg hetzelfde. Beide tablets zijn voorzien van een A12-chip met neural engine, hebben 64 GB opslagruimte en draaien op iOS 12. Het verschil in prijs is ongeveer €100,-.

iPad vergelijken: Hoeveel wil je betalen?

Als je een iPad wilt aanschaffen, is het belangrijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Hoeveel wil je uitgeven aan een iPad? Er zijn verschillende prijsklassen:

  • De goedkoopste iPads kosten rond de 400 euro. Dit zijn de meest basic modellen, waarmee je kunt internetten, e-mailen en social media gebruiken.
  • Middenklasse iPads kosten rond de 600 euro. Deze tablets hebben wat meer mogelijkheden, zoals een snellere processor en een beter scherm. Ze zijn geschikt voor mensen die wat meer willen doen met hun tablet dan alleen internetten en e-mailen.
  • De duurste iPads kosten 800 euro of meer. Dit zijn de topmodellen met de beste specificaties. Ze zijn perfect voor gamers of mensen die veel video’s bekijken en foto’s maken met hun tablet.

Video: Refurbished Apple iPad: Welke iPad past bij jou?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten