HomeAutomatiseringAppleiPad zakelijk gebruiken

iPad zakelijk gebruiken

Ontwikkelingen op het gebied van internetwerk, smartphones en tablets zijn snel gevolgd door de introductie van het iPad. Hierdoor is het mogelijk om applicaties, documenten en websites te bekijken en te bewerken op het tablet. Om uitstekend te gaan met dit toestel is het belangrijk om te weten hoe je het beste kan gebruiken. Lees hier tips om iPad zakelijk te gebruiken!

Deel iPad met meerdere gebruikers via Shared iPad

  • Gebruik Shared iPad om je iPad met meerdere gebruikers te delen. Op Shared iPad kun je berichten en gegevens van anderen bekijken, producten en diensten beoordelen of bestellingen plannen. Je kunt ook contact opnemen met anderen die op Shared iPad aanwezig zijn.
  • Toon eerst je eigen account aan als je wil dat anderen ondersteuning bieden in het gebruik van je iPad. Je kunt Shared iPad ook gebruiken zonder account: zo beschikken alle gebruikers over dezelfde bronnen van informatie en communiceren ze gemakkelijk met elkaar via de app.
  • Laat niet vergeten dat iedereen zijn eigen privé-eigendom heeft: ga niet door met iets te doen wat anderen niet willen of weten te voorkomen dat anderen hun privé-life privaatrechtelijk aantasten of hun gegevens misbruiken.

Verhoog je productiviteit met Apple Magic Keyboard

De Apple Magic Keyboard is speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers. Hierdoor kun je gemakkelijker en sneller op je werk te werk gaan.

  • Schrijf een agenda: Het kan nuttig zijn om een aantal afspraken in de agenda te noteren, omdat je dan niet hoeft terug te keren naar het apparaat om ze in te voeren. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen wanneer je gaat lunchen of welke documenten jij wil lezen voor het avondmaal.
  • Zet foto’s van dingen op het apparaat: Je productie staat vast door foto’s van een product of service op het apparaat achter te laten. Dit helpt bij het herinneren wat er was besproken en wat er is gebeurd tussen verschillende medewerkers. Hierdoor ben je altijd up-to-date over alles wat er speelt in jouw bedrijf.

Video: How to get the MOST from your iPad

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten