HomeAutomatiseringAppleiPhone herstellen bij problemen

iPhone herstellen bij problemen

Als uw iPhone niet meer werkt, weet u dat er één of meerdere problemen aan de hand kunnen zijn. Wilt u het apparaat dan ook zo goed mogelijk herstellen? Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die de software aanbiedt om een iPhone te herstellen.

iPhone herstellen (restore): zo werkt het

Wanneer je bij een probleem met je iPhone vaststaat dat het niet meer uitgebreid functioneert, kun je hiernaast ook naar deze website gaan om je telefoon te herstellen. Hieronder beschrijven we in detail hoe dit werkt:

  1. Open de website van Apple en ga naar “hersteladvies voor iPhone“. Je vindt deze op de homepagina van de website.
  2. Klik op “hersteladvies volgens type telefoon“. Je ziet nu een lijst met verschillende soorten iPhones. Voor ons gaat het om het hersteladvies voor het model iPhone 6S/6S Plus.
  3. Kies uit welk type telefoon je bent geïnfecteerd (iPhone 6S/6S Plus of andere). Naast “Hersteladviezen” zal je nu ook “Herstelprogramma’s” en “Hulpverleningscentrum” ontdekken. Alle drie zijn noodzakelijk voor een goede restore ervaring van je iPhone!

iPhone herstellen [stappenplan]

iPhone herstellen is een vrij simpel en snel uitvoerbaar onderdeel van het herstellen van je iPhone. Er zijn verschillende stappen nodig om je iPhone wederom op te starten:

  • Herstart je iPhone door in DFU-modus te tijdens het laden opnieuw in te slaan.
  • Voeg een Apple- of Android app aan die als herstartscenario beschikbaar is. Deze app zal ook de mogelijkheid bieden om met je iPhone naar een afgesproken locatie te brengen, zoals naar je werk of thuis.
  • Voeg eenvoudigweg alle apparaten aan waarop je iPhone gebruik maakt (zoals je computer, tablet of telefoon) toe aan de verbinding.

iPhone herstellen zonder computer

Er zijn veel manieren om de iPhone hersteld te laten uitvoeren. Je kunt hem ook gewoon installeren op een ander apparaat en dan later terugbrengen naar je iPhone. Ook wordt er vaak gezocht op online forums over manieren om iPhones hersteld te laten worden. Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor iedereen wel eens problemen kan hebben met hun iPhone.

Video: Een iPhone resetten: normale herstart en harde reset uitgelegd

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten