HomeTrends & NieuwsJe kijkgeschiedenis onderbreken

Je kijkgeschiedenis onderbreken

Wilt u uw browsegeschiedenis fris houden terwijl u bent ingelogd? Zo werkt het: wanneer u uw geschiedenis op een website opent, geeft u Firefox toestemming om de geschiedenis van die website en zijn subdomeinen in de lokale cache van uw browser op te slaan. U kunt deze functie desgewenst uitschakelen, maar het is een handig gemak om uw browsegeschiedenis netjes te houden.

Je zoekgeschiedenis bekijken of wissen

Je hebt vast wel eens gezien dat je inloggegevens bijwerkingen hebben op je website of blog. Zo kan het zijn dat de pagina’s niet meer te volgen zijn, of dat er grote lange stukken worden weggelaten. Dat is omdat je online gedurende een bepaalde tijd bent gebleven, waardoor WordPress je verzoek om je kijkgeschiedenis te bekijken ‘geaccepteerd‘ heeft. Heb jij daarnaast ook nog andere plekjes op internet bezocht die WordPress aanbevelingen heeft gemaakt? Dan kan dit vermoeden bestaan dat WordPress je historische websites en blogberichtengewist‘ heeft om ze in delen van WordPress te integreren die betrekking hebben op specificaties zoals post serie, categorie of tag.

Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten