HomeFilms en seriesActeurs en actricesJodie Comer: beste films en tv-programma's

Jodie Comer: beste films en tv-programma’s

Welkom bij onze blog over de veelzijdige en getalenteerde actrice Jodie Comer! Misschien ken je haar van haar iconische rol als Villanelle in ‘Killing Eve‘, maar wist je dat deze Britse schoonheid al een indrukwekkende carrière heeft opgebouwd? Met een aantal kaskrakers onder haar riem, is Jodie Comer zeker een actrice om in de gaten te houden. In dit artikel gaan we dieper in op haar filmografie en tv-optredens, evenals waar je ze kunt vinden voor streaming. Dus leun achterover en ontdek meer over deze geweldige ster!

Carrière

Jodie Comer begon haar carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien een aantal indrukwekkende rollen gespeeld. Ze is geboren in Liverpool, Engeland en begon met acteren toen ze nog maar 13 jaar oud was.

Haar doorbraak kwam toen ze de rol van Ivy Moxam speelde in ‘Thirteen‘, waarvoor ze veel lof ontving. Sindsdien heeft Jodie verschillende belangrijke rollen gespeeld in zowel tv-series als films.

Een andere opmerkelijke rol die Jodie heeft vertolkt, is die van Villanelle in de populaire tv-serie Killing Eve. Haar uitstekende prestaties leverden haar zelfs een Emmy Award voor Beste Actrice op!

Maar het talent van Jodie beperkt zich niet alleen tot acteren. In 2019 kondigde ze aan dat zij ook producent zou worden voor televisieprogramma’s onder haar eigen productiemaatschappij: “Lucky Giant“. Met deze stap toont Jodie Comer eens te meer hoe divers en getalenteerd zij echt is!

Filmografie

Haar filmografie omvat verschillende films zoals “Star Wars: The Rise of Skywalker” waarin ze de rol van Rey speelde, evenals “Free Guy” met Ryan Reynolds. Op televisie is Jodie vooral bekend door haar rol als Villanelle in de BBC America-serie “Killing Eve“, waarvoor ze een Emmy Award won voor Beste Actrice.

Maar dat is niet alles! Jodie heeft ook andere belangrijke rollen gespeeld, zoals Elizabeth of York in de miniserie “The White Princess” en Kate Parks in “Doctor Foster”. Het is duidelijk dat Jodie’s werk diversiteit en kwaliteit combineert.

Wat maakt Jodie zo’n geweldige actrice? Haar vermogen om emoties over te brengen door middel van subtiele gebaren en gezichtsuitdrukkingen maken elke scène onvergetelijk. Kortom, als je op zoek bent naar fascinerend drama gecombineerd met krachtig acteerwerk, dan zijn films en tv-programma’s met Jodie Comer zeker aanraders!

Video on demand

Je kunt Jodie Comer’s films en TV-shows bekijken op verschillende video on demand platforms. Sommige van haar meest populaire optredens, zoals Killing Eve, zijn beschikbaar op Netflix en Amazon Prime. Andere films waarin ze verschijnt, zoals Star Wars: The Rise of Skywalker en Free Guy, kun je huren of kopen via platforms als Apple TV+ en Google Play Movies.

Of je nu een fan bent van haar werk in Killing Eve of gewoon nieuwsgierig bent naar deze getalenteerde actrice, er is genoeg om te ontdekken in het portfolio van Jodie Comer. Dus ga ervoor zitten en laat je meevoeren door de fantastische prestaties die deze jonge ster heeft geleverd!

Video: Jodie Comer’s 10 Best Movie And TV Roles, Ranked #hollywood

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten