HomeAutomatiseringKodi op Android-tablet downloaden

Kodi op Android-tablet downloaden

Als je een Android-tablet of smartphone hebt, kun je Kodi op je computer of via de Google Play Store downloaden. Hieronder vind je een aanvullende guide met tips over hoe Kodi te gebruiken op jouw Android-tablet of smartphone.

Wat is Kodi? Alles wat u moet weten over de tv-streaming-app

Kodi is een tv-streaming-app die door het aanbieden van content naar tv-programma’s wordt uitgevoerd. Hierdoor kunt u alle programma’s, films en series op de tv bekijken. Kodi wordt ook wel eens verward met de populaire app Kodi Box. Deze app is bedoeld als een alles in één oplossing voor het bekijken van muziek, film en tv op één plek.

Hoe Kodi op een Chromecast te installeren

Om Kodi te kunnen draaien op je Chromecast moet je er first voor zorgen dat je de app hebt geïnstalleerd op jouw desktop of laptop. Voordat je begint met het installeren van Kodi op Chromecast raad ik je aan om alle computergeheimhoudingswetten in acht te nemen. Je kunt hier meer over lezen in deze wiki-artikelen: Wat is Kodi? en Wat is Google Chrome? Je moet dan alleen nog maar naar diepgaande tabbladen scrollen waarin wat technische informatie over Chromecast zelf (zoals welke browser het best werkt) staat.

Hoe Kodi . te gebruiken

Als je op zoek bent naar een vrij handzame manier om Kodi te gebruiken, is het verstandig om op Android te starten. Hierdoor heb je het allemaal aan je zijde: de app, de afspeellijsten en de bestanden. Op iOS kan Kodi niet worden geïnstalleerd als standaard app, maar wel in apps die via Apple Store worden verkocht.

Is Kodi legaal?

Kodi is in principe legaal, maar je moet wel voorzichtig zijn met het opladen van films en series via de app. Het kan verboden zijn om files te downloaden of af te spelen op andere apparaten waarin copyrighted content beschikbaar is.

Video: How 2 Install Kodi with a build on Android Phone’s & Android Tablets..old Read description. Thanks.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten