HomeCloudKoppelenOndersteuning voor DUALSHOCK 4 draadloze controller

Ondersteuning voor DUALSHOCK 4 draadloze controller

Ben je een fan van PlayStation 4-gaming en maak je gebruik van de DUALSHOCK 4 draadloze console? Goed nieuws! Sony heeft onlangs aangekondigd dat zij nu officieel ondersteuning bieden voor deze controller op zowel Windows als MacOS. Dit betekent dat gamers nu kunnen genieten van hun favoriete games, zonder te hoeven investeren in dure spelbediener of extra hardware. In deze blogpost ontdek je alles wat je moet weten over de ondersteuning voor de DUALSHOCK 4 draadloze spelbediener en hoe jij er het meeste uit haalt tijdens jouw gaming-sessies. Lees snel verder!

Zo koppel je je controller met Bluetooth

  1. Zorg ervoor dat je PS4- of PS5-console is aangesloten en ingeschakeld.
  2. Sluit je controller aan op de console met een micro-USB-kabel.
  3. Druk op de PlayStation-knop en houd deze ingedrukt totdat het lichtje bovenaan knippert en begint te pulseren, dit duidt erop dat de spelbediener in pair-mode staat.
  4. Start Opnieuw instellen onder Instellingen > Algemeen > Apparaten > PlayStation VR in je PS4 XMB (XrossMediaBar). Dit reset alle gekoppelde apparaten en maakt het mogelijk om opnieuw te koppelen.
  5. Selecteer Verbindingsinstellingen onder Instellingen > Apparaten in het XMB van je PS4. Selecteer dan Bluetooth® Apparaten zoeken naast Blootleggende details over de verbinding weergeven.

Een DUALSHOCK 4 draadloze controller opladen in de ruststand

Om je DUALSHOCK 4 draadloze spelbediener op te laden in de ruststand, volg je de onderstaande instructies:

  1. Sluit de micro-USB-kabel aan op je spelbediener en plug hem in een USB-poort van je PS4™-systeem of een compatibele oplader.
  2. Zodra de spelbediener is aangesloten, gaat het lichtje bovenaan rood knipperen. Dit duidt op dat de controller wordt opgeladen.
  3. Wanneer het lichtje oranje is geworden, betekent dit dat de spelbediener volledig is opgeladen. Je kunt nu weer gewoon spelen met je spelbediener.

Video: PS4-controller kapot? Zo fix je een driftende Dual Shock 4-controller – Dr Console

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten