Kopteksten en paginanummers

Heb je schrijfervaring en ben je benieuwd hoe het nu eigenlijk zit met copywriting? In dit artikel leg je de basis van copywriting uit en kom je terug op het verhaal van de paginanummers.

Kopteksten zijn opmerkelijk simpel. In de vorm van voetnoten, voetteksten of paginanummers zitten vaak communicatieve intenties samen met informatie over het onderwerp. Je moet zo goed mogelijk inspelen op de bezoeker om hem of haar te motiveren om mee te doen aan je online conversie-opdracht.

Paginanummers toevoegen

  1. Als je kopteksten of voetteksten wilt gebruiken in je blog, dan moet je ze eerst opentrekken in een bladzijde van je blog. Ga naar de pagina ‘Kopteksten en voetteksten openen’ en druk op het knopje ‘Opentrekken’ linksonderaan op het scherm;
  2. Dan verschijnt er een verzameling kopteksten of voetteksten met verschillende onderwerpen, zoals aardbeien, artiesten, beroemdheden, enzovoort. Klik op de link naast de juiste koptekst om deze te openen in een nieuwe bladzijde van je blog;
  3. Je kan nu alle tekens die bij de koptekst of voettekst behoren toegevoegd hebben door ze in te vullen met paginanummers en voetnoten.

Video: Word 2013: Headers, Footers, and Page Numbers

Word 2013: Headers, Footers, and Page Numbers


Reviews

Gerelateerde berichten