HomeCloudManieren om XTM Files te openen

Manieren om XTM Files te openen

In veel bedrijven worden XTM-bestanden gebruikt voor het vertalen van documenten. Maar hoe open je deze bestanden eigenlijk? In dit artikel geven we antwoord op deze vraag en bespreken we de vier meest populaire manieren om XTM-bestanden te openen. Lees gauw verder om erachter te komen welke methode het beste bij jou past!

Kies het juiste programma

  • Als u op zoek bent naar een gratis programma om XTM-bestanden te openen, kunt u File Viewer Plus gebruiken. Dit programma is beschikbaar voor Windows, maar u kunt het ook online gebruiken.
  • Als u een betaald programma wilt gebruiken, kunt u Adobe Acrobat of Microsoft Word gebruiken. Beide programma’s zijn beschikbaar voor Windows en Mac.
  • Als u een gratis online tool wilt gebruiken, kunt u xtmviewer.com of xmltools.com gebruiken. Beide websites bieden een manier om XTM-bestanden te bekijken en te converteren naar andere formaten.

Noteer het bestandstype

Noteren van het bestandstype is heel belangrijk als u XTM-bestanden wilt openen. Dit komt omdat er verschillende soorten XTM-bestanden zijn, die allemaal een andere manier hebben om geopend te worden. Als u niet weet welk type XTM-bestand u hebt, kunt u het bestand niet goed openen en gebruiken. Daarom is het altijd aan te raden om even de tijd te nemen om het bestandstype te noteren voordat u probeert een XTM-bestand te openen.

Gebruik een universele bestandsviewer

Als u een XTM-bestand wilt openen, hebt u waarschijnlijk een programma nodig dat compatibel is met dit bestandsformaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om XTM-bestanden te openen, zowel op Windows als op Mac.

De eerste optie is het gebruik van een universele bestandsviewer. Een universele bestandsviewer is een programma dat verschillende soorten bestanden kan openen, waaronder XTM-bestanden. Het voordeel van het gebruik van een universele bestandsviewer is dat u niet hoeft te installeren en te downloaden voor elk type bestand dat u wilt openen – het programma doet alles voor u. Eén van de meest populaire universele bestandsviewers is File Viewer Lite. Dit programma is gratis te downloaden en werkt op zowel Windows als Mac.

Video: How to instantly QA XTM files with Xbench

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten