nieuws

Nieuwe productieruimte voor Zuidberg

Manufacturing

Zuidberg, producent van onder andere fronthefsystemen, rupsonderstellen en aandrijfoplossingen voor agrarische toepassingen begint dit jaar met de bouw van een nieuwe productieruimte waar rubberen tracks voor tracksystemen zullen worden geproduceerd.

Nieuwe productieruimte voor Zuidberg
Zuidberg bouwt een nieuwe productieruimte waar rubberen tracks voor tracksystemen zullen worden geproduceerd.

Met deze investering wil het bedrijf uit Ens waarde toevoegen aan zijn producten. Algemeen directeur Jeroen Zuidberg: ‘Onze klanten in Europa hebben specifieke wensen aangaande toepassingen van tracks, breedtematen, bodemdruk en slijtvastheid. Door zelf rubberen tracks te ontwikkelen en te produceren, zijn wij beter in staat om invulling te geven aan de technische klantwensen, sneller ‘time-to-market’ voor onze klanten te realiseren en meer waarde toe te voegen aan onze tracksystemen.’
De nieuwe productie- en testruimte zal bijna 10.000 vierkante meter omvatten. Naast de productielijn waar de rubberen rupsbanden worden gemaakt, zal de assemblagelijn van tracksystemen ook in deze hal worden ondergebracht. Zuidberg verwacht de eerste eigen rubberen rupsbanden in 2017 op de markt te brengen.

Reageer op dit artikel