nieuws

Fujifilm opent Open Innovation Hub in Europa

Manufacturing

Fujifilm heeft een Europe een Open Innovation Hub geopend. In deze hub, gevestigd in het productie- en R&D centrum in Tilburg nodigt Fujifilm partners uit om samen oplossingen te vinden voor technologische uitdagingen. Na Japan en de VS is dit wereldwijd de derde Open Innovation Hub van Fujifilm.

Fujifilm opent Open Innovation Hub in Europa
Eind 2016 opende Fujifilm een Open Innovation Hub in Tilburg (foto: Fujifilm)

De Open Innovation Hubs zijn zodanig ontworpen dat partners kennis kunnen maken met de belangrijkste technologieën en producten van het bedrijf. Het doel is om samen op zoek te gaan naar kansen en een basis te creëren voor toekomstige samenwerking. Met de bestaande fundamentele technologieën die in de Europese Open Innovation Hub worden gepresenteerd, ontwikkelt Fujifilm een breed assortiment aan producten voor diverse markten. De markten die in de Open Innovation Hub Europa worden vertegenwoordigd, zijn healthcare, energy & environment en industry & solutions.

Reageer op dit artikel