nieuws

Grote order defensie voor Scania Nederland

Manufacturing

Scania krijgt het megacontract van defensie binnengesleept. Het gaat om de levering van duizenden vrachtwagens.

Grote order defensie voor Scania Nederland
Productielocatie van Scania in Zwolle. (foto: Carl-Erik Andersson)

Scania gaat de komende jaren 2037 vrachtwagens leveren aan defensie.  Alle voertuigen zullen geproduceerd worden door Scania  Zwolle. In het contract is ook een serviceovereenkomst opgenomen waarin Scania en Defensie samenwerken aan het onderhoud aan de voertuigen. Deze serviceovereenkomst heeft een looptijd van tien jaar. Het dealernetwerk van Scania Nederland wordt verantwoordelijk voor de service en het onderhoud. Dit is de grootste defensieorder in de geschiedenis van Scania.
Meer informatie bij Logistiek.nl

Reageer op dit artikel