nieuws

Moba breidt productieruimte uit

Manufacturing

Moba, fabrikant van eiersorteermachines in Barneveld gaat haar pand renoveren. Het huidige gebouw stamt uit de jaren zeventig en is verouderd, terwijl de productie een enorme groei doormaakt, zo staat in de Barneveldse krant te lezen.

Moba breidt productieruimte uit

Door een toename van het eten van eieren in Afrika en Latijns-Amerika, wordt er de laatste tijd ook meer aandacht geschonken aan het sorteren van eieren. Hierdoor maakt Moba een flinke groei door. Om meer productieruimte te creëren zal het hoofdkantoor van wordt aangepakt.  Er komt een tweede laag op het gebouw, voor meer kantoorruimte en een nieuwe kantine. De ruimte van de huidige kantine wordt aan de productiehallen toegevoegd. Naar verwachting zal vóór 2020 het project zijn afgerond.
Meer informatie hierover bij de Barneveldse krant.

Reageer op dit artikel