nieuws

Omron installeert twee nieuwe productielijnen in Nederland

Manufacturing

Omron heeft twee nieuwe productielijnen geplaatst op de productielocatie in Den Bosch. Met de lokale productie van parallelle robots kan het bedrijf zich nu richten op verbeterde productiviteit, snelle respons en kortere levertijden.

Omron installeert twee nieuwe productielijnen in Nederland

Aanleiding voor de twee nieuwe productielijnen is een groeiende vraag naar robotica van Omron. Door de fabriek in Den Bosch kan het bedrijf nu de parallelle robots van de series Hornet en Quattro ontwikkelen. Met deze robots kunnen machinebouwers en systeemintegrators efficiënte pick-and-place-mogelijkheden toevoegen aan hun assemblagelijnen voor kleine onderdelen en verpakkingen.
‘Door onze Nederlandse productievestiging uit te breiden met roboticatechnologie, hebben wij een fantastische marktpositie om fabrikanten in verschillende branches zoals automotive, digital device, voedingsmiddelen en dranken en de verpakkingsindustrie te voorzien van oplossingen voor deze wereldwijde uitdagingen’, aldus het persbericht.

Reageer op dit artikel