nieuws

Nieuwe 3D-printer Ultimaker heeft groter bouwvolume

Manufacturing

Ultimaker heeft vandaag op de Hannover Messe de nieuwste uitbreiding van het professionele 3Dprintportfolio onthuld: de Ultimaker S5. De toekomstbestendige Ultimaker S5 is volledig geoptimaliseerd om naadloos in bestaande workflows te integreren.

Nieuwe 3D-printer Ultimaker heeft groter bouwvolume
(foto: Ultimaker)

De Ultimaker S5 heeft volledig geïntegreerde hardware, software en materiaal configuratie. Daarnaast zijn de settings geoptimaliseerd waardoor eindgebruikers volledige geometrische vrijheid hebben en met materialen met industriële eigenschappen kunnen printen. De Ultimaker S5 maakt het makkelijk om printopdrachten te herhalen, heeft een hogere up-time en is eenvoudig in een bestaande workflow te integreren.
Het grotere bouwvolume maakt de Ultimaker S5 geschikt als professionele oplossing voor het printen van functionele prototypes, tooling en productiehulpmiddelen.

Meer info over de nieuwe printer is hier te vinden.

Meer lezen over de snelle groei van Ultimaker? Lees het achtergrondartikel 3D-printing: Van zolderkamer naar wereldmarktleiderschap

Reageer op dit artikel