nieuws

Nieuwe productielijn voor Spa Monopole

Manufacturing

Groep Spadel heeft een nieuwe productielijn ingehuldigd in haar bottelarij van Spa Monopole. De nieuwe lijn, die petflessen van 33cl tot 50cl voor bruisend en gearomatiseerd water produceert, heeft een productiecapaciteit van 40.000 flessen per uur. Deze investering zal Spadel in staat stellen om haar groei van gearomatiseerd water door te zetten.

Nieuwe productielijn voor Spa Monopole

Twee jaar na de investering van 17,5 miljoen euro in de installatie van een gloednieuwe aseptische productielijn in de fabriek van Spa Monopole, blijft de Groep Spadel fors investeren in haar fabriek in Spa. Nu investeert het bedrijf 14 miljoen euro in de nieuwe productielijn. Dankzij deze ultramoderne lijn zal de vestiging van Spa Monopole nu tot 40.000 flessen bruisend water en gearomatiseerd water per uur kunnen produceren.

Reageer op dit artikel