nieuws

Kortere responstijden bij liftenbouwer Thyssenkrupp door integratie met zusterbedrijf

Manufacturing

Thyssenkrupp Liften heeft de integratie aangekondigd van haar zusterbedrijf Mulder Liftservice. Door deze integratie kan de liftenbouwer de dienstverlening naar de relaties nog verder verbeteren.

Kortere responstijden bij liftenbouwer Thyssenkrupp door integratie met zusterbedrijf
Foto: Thyssenkrupp

Mulder Liftservice is al jaren een zusterbedrijf van het wereldwijd opererende thyssenkrupp technologieconcern. Recent is het besluit genomen om de activiteiten in Nederland te gaan samenvoegen. “We hebben de wens om nóg klantgerichter te kunnen werken. Dat is met deze fusie een feit en het geeft ons de ruimte om onze goede naam verder in de markt uit te bouwen.”, zegt CEO Bennet Ahrens.

Kortere responstijden en hogere monteursdichtheid

Als onderdeel van de integratie zal het concern efficiënter werken en nog beter aan de eisen van de relaties tegemoetkomen. Onder andere zullen de responstijden korter worden door een hogere monteursdichtheid, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening naar een hoger niveau gebracht gaat worden. Verder betekent de krachtenbundeling een betere toegang tot het onderdeel International Technical Service (ITS) van thyssenkrupp om te ondersteunen met producten van diverse merken en een kortere levertijd van onderdelen vanuit het magazijn.

Meer over Thyssenkrupp:

Vier keer sneller onderhoud dankzij HoloLens

Futuristische lift kan zowel horizontaal als verticaal bewegen

 

Reageer op dit artikel