nieuws

Nieuwe robotproductielijn autonome robots bij Epson

Manufacturing

Seiko Epson Corporation heeft een nieuwe productielijn geopend voor de productie van autonome dual-arm en andere geavanceerde robots in zijn Toyoshina-fabriek in Azumino in Japan. De nieuwe lijn, die in september 2018 wordt opgestart , past binnen de visie van het bedrijf om de activiteiten op het gebied van robotica-oplossingen te laten groeien.

Nieuwe robotproductielijn autonome robots bij Epson
Foto: Epson

De nieuwe productielijn zal een rol spelen in de ontwikkeling van efficiënte assemblagetechnologie en in de opleiding van personeel. Met de nieuwe lijn zal het bedrijf zijn huidige industriële robotproductiecapaciteit meer dan verdrievoudigen tegen april 2025, terwijl het tegelijkertijd innovaties in R&D en productietechnologie bevordert.

Snellere time-to-market en efficiëntere assemblage

De Toyoshina-fabriek werkt als R&D-centrum voor robotoca-oplossingen nauw samen met de productielocaties van Epson over de hele wereld. Doel is om met de nieuwe productielijn  de efficiëntie van de cyclus te maximaliseren. Deze  loopt van de ontwikkeling en het ontwerp van belangrijke componenten tot het realiseren van volumeproductie en fabricage. Het bedrijf verwacht dat dit voordelen oplevert als snellere time-to-market en efficiëntere assemblage.

 

Reageer op dit artikel