nieuws

Nieuwe fabriek voor Morssinkhof Plastics Heerenveen

Manufacturing

In Heerenveen wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe fabriek van Morssinkhof Plastics. De fabriek gaat post-consumer kunststoffen verwerken tot regranulaat en moet april 2019 klaar zijn.

Nieuwe fabriek voor Morssinkhof Plastics Heerenveen

Naast het terrein van afvalinzamelaar en -verwerker Omrin rijst een metershoge fabriek op. Tegenover de kunststofsorteerinstallatie (KSI), ook nieuw in Heerenveen, bouwt Groothuis Bouwgroep een 200 bij 70 meter grote fabriek. Morssinkhof Plastics zal in Heerenveen zo’n 40 banen opleveren.

Recycling van kunststoffen

Over Morssinkhof Plastics Morssinkhof Plastics concentreert zich op de recycling van kunststoffen HDPE, PP, PS en PET en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Polen. Met innovatieve technologieën en geavanceerde systemen worden afvalstromen verwerkt tot zuivere nieuwe grondstoffen.

Reageer op dit artikel