HomeAutomatiseringMappen maken in Outlook.com

Mappen maken in Outlook.com

Om je mail en contacten op een intuïtief en bezorgd niveau te houden, is het belangrijk om hier en daar informatie over je gesprekken, berichten en contacten bij te houden. Outlook.com helpt je hierbij door mappen te maken van je mailbox, contacten en berichten.

Mappen in Outlook.com

In Outlook.com, je kunt mappen maken in diverse soorten bestanden. Zo kan je mappen maken in het mailbestand, het contactbestand of het dagelijkse agenda bestand. Je kunt ook een map maken vanuit de contextmenu’s van de onderste divisies in de zakelijke en privépagina’s.

Submap maken

Allereerst moet je wel weten dat submaps niet zomaar in Outlook.com kunnen worden gemaakt. Ze zijn nodig om verschillende redenen, zoals het delen van gegevens over verschillende afdelingen of onderwerpen of het bieden van extra mogelijkheden aan gebruikers. Veel bedrijven maken ook gebruik van submaps om hun communicatie te verbeteren en sommige groepen gebruikers profiteren er ook van dat ze beter leren begrijpen wat andere medewerkers doen.

Video: Mappen maken in Outlook

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten