HomeFilmsMarvel-films op Netflix

Marvel-films op Netflix

Sinds het begin van de Marvel Cinematic Universe in 2008 is er geen teken van stoppen. Met een reeks van veelbelovende films, zoals Iron Man, Thor, The Avengers en Guardians of the Galaxy, wordt er steeds meer verwacht van Marvel Studios. In dit artikel zullen we kijken naar hoe je Marvel-films op Netflix kan kijken in 2023.

Bekijk Marvel-films op Netflix met behulp van VPN

In 2023 kun je Marvel-films op Netflix kijken door gebruik te maken van een VPN. Er zijn verschillende VPN’s beschikbaar, dus kies degene die het beste bij je past. Een VPN maakt het mogelijk om de geografische beperkingen van Netflix te omzeilen, waardoor je toegang krijgt tot de films die anders niet beschikbaar zijn in jouw land.

Waarom heb je een VPN nodig om Marvel-films te kijken?

Als je in Nederland woont, is het lastig om Marvel-films op Netflix te kijken. De reden hiervoor is dat deze films niet beschikbaar zijn in Nederland. Om toegang te krijgen tot deze films, heb je een VPN nodig. Een VPN geeft je toegang tot servers in andere landen. Dit betekent dat je Marvel-films kunt streamen die alleen in die landen beschikbaar zijn.

Welke Marvel-films staan op Netflix?

Netflix heeft onder andere de volgende Marvel-films: “Iron Man“, “Thor“, “Captain America: The First Avenger“, “The Avengers“, “Guardians of the Galaxy”.

Waar kun je nog meer Marvel-films online bekijken?

Netflix is niet de enige plek waar je Marvel-films kunt bekijken. In feite zijn er veel andere plekken waar je deze films kunt bekijken, maar sommige zijn beter dan andere. Hieronder vind je een lijst met verschillende opties voor het streamen van Marvel-films.

  • Disney+: Disney+ is de officiële streamingdienst van Marvel Studios en biedt alle Marvel-films die tot nu toe zijn uitgebracht. Het abonnement kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar.
  • Amazon Prime Video: Amazon Prime Video biedt veel Marvel-films, maar niet allemaal. Het abonnement kost €2,99 per maand of €49 per jaar voor een jaarlijkse Prime-lidmaatschap.
  • iTunes: iTunes heeft een aantal Marvel-films te koop, maar de prijzen variëren sterk. De meeste films kosten ongeveer €15, maar sommige oudere films zijn goedkoper te vinden.

Video: Secret Netflix Codes For 2023 | Unlock New Content, Categories, and Genres

Secret Netflix Codes For 2023 | Unlock New Content, Categories, and Genres

Reviews

Gerelateerde berichten