HomeAutomatiseringMeldingen ontvangen op Fitbit

Meldingen ontvangen op Fitbit

Je bent vast heel druk met je dag en het is hard genoeg om even naar je fitnessapparaat te kijken als je een melding van je telefoon ontvangt. Lees in dit artikel hoe je de meldingen van je telefoon op je Fitbit-apparaat verwerkt.

Hoe stel ik een alarm in op mijn Fitbit-apparaat?

Je kunt je Fitbit-apparaat twee manieren instellen om meldingen van jouw telefoon op te nemen: ieder apparaat kan een eigen telefoonnummer beheren waarmee je alle meldingen direct naar jouw apparaat kan sturen, of je kunt je telefoonnummer doorgeven aan de Fitbit-app voor het bewaren van alle meldingen.

Hoe druk ik een alarm weg op mijn Fitbit-apparaat?

Als je een alarm wilt wegdenken of verwijderen van je Fitbit-apparaat, raadpleeg dan deze pagina voor meer informatie over hoe je het doet. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice. We helpen je graag het beste uit de situatie te komen!

Je kunt de volgende manier wanneer je wilt proberen om een alarm weg te laten staan: Klik in je account op “afstandsbediening“. Kies dan “Alarm weggooien” en druk daarop op “Weggooien“.

Hoe kan ik alarmen op mijn Fitbit-apparaat verwijderen of uitzetten?

Alarmen op je Fitbit-apparaat kunnen verwijderd of uitgeschakeld worden door volgende methodes:

  1. Op het apparaat zelf: Ga naar ‘Alarmen’ en selecteer het alarm dat je wilt verwijderen of uitschakelen. Klik op de knop ‘Verwijderen‘ of ‘Uitschakelen‘.
  2. Met Bluetooth Smart-toestellen: Kies in het menu van je Bluetooth Smart-toestel of ze nu actief zijn (zie ook onderaan dit artikel). Klik dan op het alarm dat je wilt verwijderen of uitschakelen. Vervolgens kan je aan de slag gaan met de volgende instructies: Zoek naar “Fitbit” in de functiescherm van je toestel en druk daarna op OK. Het alarmsysteem van Fitbit registreert nu het alarmgebeuren en verwijderd het daarna automatisch.

Video: How to enable phone notifications on Fitbit watch (Versa, Charge, Luxe and others)?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten