HomeAutomatiseringMicrosoft 365 of Office 2021

Microsoft 365 of Office 2021

Met de aanhoudende economische druk om meer met minder te doen, hebben veel bedrijven een keuze gemaakt tussen Microsoft 365 en Office 2021. Maar wat is nu eigenlijk de juiste keuze? In dit artikel zullen we dieper ingaan op de verschillende voordelen en nadelen van beide pakketten, zodat je de juiste beslissing kan maken voor jouw organisatie!

Pakket Office-programma’s kiezen

Wanneer u kiest tussen Microsoft 365 en Office 2021, is het belangrijk om te overwegen welke office-programma’s u nodig hebt. Microsoft 365 biedt toegang tot de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en meer, terwijl Office 2021 een vaste installatie is van deze programma’s op uw pc. Beide opties hebben hun voor- en nadelen, dus kijk goed naar wat u nodig hebt voordat u een keuze maakt.

Microsoft 365

Als je kiest voor Microsoft 365, dan kies je voor een abonnement. Dit betekent dat je elk jaar of elke twee jaar een bedrag betaalt en daarvoor toegang hebt tot de laatste versie van Office. Het grote voordeel van een abonnement is dat je altijd de nieuwste versie van Office hebt en dat je automatisch de laatste updates ontvangt. Ook krijg je met een Microsoft 365-abonnement toegang tot extra online services zoals OneDrive en Teams.

Office 2021

Een éénmalige aankoop van Office 2021 betekent dat je een licentie koopt voor de software en deze kunt gebruiken zolang je wilt. Dit is een goede keuze als je Office alleen nodig hebt voor een korte periode of als je niet vaak wijzigingen in de software wilt.

Een abonnement op Microsoft 365 betekent dat je elke maand of jaarlijks een bedrag betaalt om Office te gebruiken. In ruil daarvoor krijg je toegang tot de meest recente versie van Office, waardoor je altijd up-to-date bent. Ook krijg je toegang tot online opslag en andere extra’s, zoals online support.

Gratis versies

Als je geen Microsoft 365-abonnement hebt, kun je gratis gebruikmaken van de online versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Dit zijn webapplicaties die werken in elke moderne browser, zodat je ze kunt gebruiken op een pc, Mac of Chromebook. Als je Office 2021 wilt downloaden en installeren op je pc of Mac, moet je wel een abonnement nemen of de software aan de prijs van €149 kopen.

Video: Office 365 vs Office 2021 – Which office is right for you [Updated 2022]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten