HomeCloudMsvcp100 dll ontbreekt op computer

Msvcp100 dll ontbreekt op computer

Als u een foutmelding krijgt dat de msvcp100.dll ontbreekt op uw computer, dan bent u waarschijnlijk met een probleem geconfronteerd dat moeilijk te oplossen is. In dit artikel leggen we uit hoe u dit gemakkelijk kunt oplossen door de juiste stappen te volgen en welke andere problemen er mogelijk nog aanwezig zijn. Lees verder om meer te weten te komen!

Installeer de problematische applicatie opnieuw

Als u een foutbericht krijgt dat msvcp100.dll ontbreekt, betekent dit dat het bestand niet op uw computer aanwezig is of dat er een probleem is met het bestand. In dit geval moet u de problematische applicatie opnieuw installeren. Dit lost het probleem vaak op en zorgt ervoor dat het bestand wordt hersteld.

Download Visual C ++ Redistributable-pakket

Het Visual C ++ Redistributable-pakket bevat de runtime-componenten van Visual C ++-bibliotheken die nodig zijn voor de uitvoering van toepassingen die zijn gebouwd met Visual Studio 2010. Als u een toepassing wilt uitvoeren die is gebouwd met Visual Studio 2010 of een bibliotheek wilt gebruiken die is gebouwd met Visual Studio 2010, moet u het redistributable-pakket op uw computer installeren.

Game fout: “het d3dx9_xx bestand. De DLL is niet gevonden

Als u een foutmelding krijgt dat het d3dx9_xx bestand ontbreekt of niet gevonden kan worden, dan is de kans groot dat u een DirectX probleem hebt. DirectX is een van de onderliggende technologieën die door games worden gebruikt om grafische weergave en audio te leveren. Als er iets mis is met DirectX op uw computer, kan dit leiden tot allerlei verschillende foutmeldingen, waaronder deze.

Volgende stappen

Als u de foutmelding MSVCP100.dll ontbreekt op uw computer, dan kunt u de volgende stappen ondernemen om het probleem op te lossen:

  1. Download het bestand MSVCP100.dll van een betrouwbare bron en plaats het in de map C:\Windows\System32.
  2. Sluit alle open programma’s en herstart uw computer.
  3. Open het programma waarvoor u de foutmelding krijgt en probeer het opnieuw.

Video: [Solved] How To Fix MSVCP100.dll Missing Error In Windows 10, 8.1, 8, 7 – Easy Fix

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten