HomeAutomatiseringMuziek op telefoon downloaden

Muziek op telefoon downloaden

Er zijn veel manieren waarop je muziek kunt luisteren these days – streaming services zoals Spotify of Apple Music, YouTube, SoundCloud en natuurlijk ook gewoon via je telefoon. In dit artikel leer je hoe je muziek kunt downloaden op je telefoon, zodat je ook offline naar je favoriete tunes kunt luisteren!

Muziek uit Apple Music aan je bibliotheek toevoegen

Apple Music is een streamingdienst waarmee je naar muziek kunt luisteren. De dienst biedt ook de optie om muziek toe te voegen aan je bibliotheek, zodat je deze offline kunt luisteren. Volg de onderstaande stappen om muziek uit Apple Music aan je bibliotheek toe te voegen:

 1. Open de Muziek-app op je iPhone of iPad.
 2. Zoek naar een nummer, album of artiest in de zoekbalk bovenin het scherm.
 3. Tap op het nummer, album of artiest dat je wilt toevoegen aan je bibliotheek.
 4. Tap op de knop “Toevoegen” rechtsboven in het scherm.
 5. Er verschijnt nu een popup-menu met twee opties: “Download” en “Voeg toe“. Tap op “Voeg toe” om het nummer of album toe te voegen.

Muziek aan een afspeellijst toevoegen

Streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Deezer bieden een abonnement aan waarmee je onbeperkt muziek kunt streamen. Je kunt ook afspeellijsten maken en deze opslaan op je telefoon, zodat je ze offline kunt luisteren. Als je een nummer wilt downloaden, zoek je het op in de app en druk je vervolgens op de knop ‘Download‘.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van muziek, is iTunes een goede optie. Je kunt nummers en albums aanschaffen en deze vervolgens naar je telefoon downloaden. Ook hier maak je gebruik van een app, in dit geval de iTunes Store-app.

Muziek uit Apple Music naar je iPhone downloaden

Apple Music is een streamingdienst waarmee je naar muziek kunt luisteren en downloaden. De dienst is beschikbaar op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC, Apple TV en Android-apparaten. Om muziek vanuit Apple Music naar je iPhone te downloaden, volg je deze stappen:

 1. Open de Apple Music-app op je iPhone;
 2. Tik op het tabblad bibliotheek;
 3. Tik vervolgens op de knop ‘Mijn muziek’;
 4. Zoek naar het nummer of album dat je wilt downloaden;
 5. Tik op het nummer of album dat je wilt downloaden;
 6. Tik op de knop ‘Download‘.

Opslagruimte beheren

Als je muziek wilt downloaden op je telefoon, moet je eerst wat ruimte vrijmaken. Je kunt opslagruimte beheren door muziek te verwijderen die je niet luistert, apps te verwijderen die je niet gebruikt, en foto’s en video’s te verplaatsen naar de cloud of een externe opslagapparaat.

Mobiele data-opties voor Muziek kiezen

Als je muziek wilt luisteren op je telefoon, heb je verschillende opties. Je kunt muziek streamen via een app zoals Spotify of Apple Music, of je kunt muziek downloaden naar je telefoon en luisteren zonder internetverbinding.

Streaming-apps gebruiken mobiele data om muziek te streamen, dus als je geen onbeperkt data-abonnement hebt, kan dit snel duur worden. Als je veel muziek streamt, is het mogelijk goedkoper om een ​​abonnement op een streaming-dienst te nemen dan om elke maand extra mobiele data te kopen.

Video: Hoe je muziek op je telefoon kan downloaden

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten