HomeFilms en seriesNetflix verstuurt nog steeds dvd's

Netflix verstuurt nog steeds dvd’s

Netflix heeft nog steeds een dvd-service op zak. Zo meldt u zich aan voor het dvd-plan van Netflix en huurt u films zonder laattijdige kosten. Het is wel belangrijk om te weten dat Netflix deze service nu alleen nog maar biedt in Amerika, Australië, Canada, Hongarije, Nieuw-Zeeland en Spanje. In Nederland is de dvd-service op 1 januari 2020 vervallen.

Wat biedt Netflix aan op dvd?

Netflix biedt verschillende voordelen aan wanneer u films op dvd huurt. Zo kan u films in alle bezittingen houden, wat laatste jaar steeds meer mensen doen. Ook betaalt Netflix geen versturing of afnamekosten vooraf. Het is dus gratis om films te huren en ontvangt u ze zonder laattijdige kosten. Uiteraard kunt u ook eenvoudig met iTunes of Play Movies & TV naar Netflix gaan, als uw favoriete streamingdienst niet beschikbaar was voor het huren van films op dvd.

Video: Part One: The Early Days of DVD Netflix

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten