HomeCloudORF Bestandsextensie

ORF Bestandsextensie

ORF Bestandsextensie is een nieuwe online tool waarmee u automatisch uw eigen beste RSS-feeds kunt maken en uitbreiden. Met ORF Bestandsextensie kunt u eenvoudig RSS-feeds voor uw website of blog maken en beheren, en deze vervolgens syndiceren naar andere nieuws-aggregators of social media sites.

Wat is een bestand ORF?

ORF Bestandsextensie is een bestandsformat dat gebruikt kan worden om uw belangrijkste documenten in één oogopslag te bekijken. ORF Bestandsextensie is beschikbaar op computers en mobieltjes vanaf iOS 9 en Android 4.4.

Beeldbewerkingsmogelijkheden

De ORF ontvangt via de beveiliging technologieën digitale radio en televisiebestanden vanaf het huidige niveau. Via deze bestandsextensies kunnen de publieke omroepen meer aanbiedingen doen aan kijkers, bijvoorbeeld inzetten op specifieke thema’s of genres.

Hoe een bestand openen ORF?

ORF Bestandsextensie leert u hoe u een bestand van de televisie- en radiozender ORF openbaar kunt maken. U kunt het bestand in verschillende formats kopen op de website van ORF, of het gratis downloaden op het website van File4u.

Programma’s die ORF-bestandsextensie ondersteunen

De ORF Bestandsextensie ondersteunen programma’s met de mogelijkheid om content en interactieve bestandsuitgaven zoals audios en video’s te publiceren. Dit zijn programma’s die door ORF zelf worden gemaakt, maar ook commerciële programma’s die georganiseerd worden door andere partijen.

ORF biedt daarnaast een aantal tools aan voor het maken van content: het online editor, de toolkit voor interactieve bestandsuitgaven of de kanaalmanager. Deze tools helpen programmamakers om hun content snel en efficiënt te produceren. Hierdoor kan ORF meer uitspelers bieden op de markt en versterkt dit het imago van het netwerk.

Video: Wat zijn bestandsextensies?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten