HomeCloudKoppelenPiggy kaart kopen voor spaarprogramma

Piggy kaart kopen voor spaarprogramma

Wil jij graag profiteren van exclusieve kortingen, gratis producten en andere voordelen bij jouw favoriete winkels? Dan is het tijd om de Piggy kaart te kopen voor het spaarprogramma! Met deze handige pas op zak verzamel je eenvoudig spaarpunten bij verschillende retailers, waarmee je vervolgens kunt sparen voor mooie beloningen. In dit blog ontdek je alles wat je moet weten over deze kaart en hoe ook jij kunt genieten van alle voordelen die dit programma te bieden heeft. Lees snel verder!

Piggy

Piggy is een spaarprogramma waarbij je geld kunt besparen op aankopen bij verschillende webwinkels. Het werkt heel simpel: je koopt een Piggy kaart bij één van onze aangesloten webwinkels, en je ontvangt korting op al je aankopen bij die winkel. Bovendien spaar je met elke aankoop Punten, die je later weer kunt inwisselen voor korting of tegoed.

Hoe werkt het Piggy spaarprogramma?

Als je een kaart koopt, krijg je toegang tot ons spaarprogramma. Hoe het werkt? Heel simpel! Elke keer als je met je Piggy kaart betaalt, spaar je automatisch voor korting op aankopen bij onze partnerwinkels. Het enige wat je hoeft te doen is de kaart mee te nemen wanneer je gaat winkelen. Bovendien kun je ook punten sparen door aan online surveys mee te doen of door vrienden te vertellen over Piggy.

Verzilveren

Als je een kaart koopt, krijg je automatisch toegang tot ons spaarprogramma. Op deze manier kun je gemakkelijk punten sparen en verzilveren voor leuke cadeaus. Hoe het werkt? Elke keer als je shopt bij een van onze aangesloten partners, ontvang je punten op je kaart. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor mooie cadeaus uit ons assortiment.

Spaarprogramma case facts

Wanneer je een kaart koopt, ontvang je ook een spaarpas. Deze pas wordt automatisch geactiveerd wanneer je de kaart gebruikt om te betalen bij een deelnemende winkel. Op deze manier hoef je niet meer te sparen op verschillende spaarkaarten; alles staat netjes bijgehouden op één plek. Bovendien verdien je bonuspunten wanneer je vrienden of familie uitnodigt om ook gebruik te maken van het programma!

Video: Piggy spaarsysteem koppelen met een kassasysteem | R&H Kassasystemen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten