HomeGamingPlayStation Vita-systeemsoftware

PlayStation Vita-systeemsoftware

PlayStation Vita-systeemsoftware is leuk en handig, maar kan ook lastig zijn. Gaat het systeem automatisch naar je favorieten op je PlayStation Network account? Of heb je wel volledige controle over wat er op je telefoon te zien is? Lees dan verder om alle antwoorden te krijgen!

Technologie

PlayStation Vita is een gecertificeerd systeem software van Sony. Deze console ondersteund de EBOOT-installatie-systeemsoftware van Sony, zodat je games op de PlayStation Vita kunt spelen op schommels die verbonden zijn met het systeem.

Ook kan je voorafgaand aan je spel een avontuurlijk prologue bekijken dat je helpen stelt om je game te starten door mee te doen aan een quiz of door verschillende puzzels te bestuderen. Omdat PlayStation Vita groter en lichter is dan de PlayStation 3, voegen we minder obstakels toe in onze puzzels die ervoor zorgen dat kinderen meer plezier kunnen hebben aan hun puzzels. Het gaat nu ook nog steeds om het creatieve brein van een jonge gamer, wat ons verlangend maakt om verder te gaan in ons pad naar stille toekomstige successcycloses.

Gebruikersinterface

De PlayStation Vita is een slimme gamingconsole met apparaatcodebesturing. De PlayStation Vita heeft veel software waaronder games, films, muziek en tvprogramma’s. Hieronder in het nieuws:

  • De PlayStation Vita is beschikbaar in de vorm van een standaardhandheld en als clamshell console met 3G modem (gebruikersinterface).
  • Er zijn verschillende modelvarianten van de PlayStation Vita, zoals de PS Vita Slim, PS Vita TV en PS Vita Pro.
  • Alle modelvarianten hebben onder andere 4GB opslagcapaciteit, Wi-Fi Direct en Bluetooth 4.0.

Samenwerking met thuisconsoles

PlayStation Vita is een uitstekende gameconsole die wordt ingezet voor het spelen van heel veel games. Zo is er bijvoorbeeld PlayStation Vita-software waarmee je je smartphone of tablet kan gebruiken als thuisconsole. Hieronder vind je de belangrijkste samenwerkingsobservaties tussen PlayStation Vita en bestaande systeemsoftware.

  • Via PlayStation Network kun je software aanschaffen op je PlayStation Vita of via appstores op andere mobiele apparaten, zoals Android en iOS. Je kunt hierdoor ook games spelen inclusief DLC’s (downloadables content) die verzameld zijn door andere spelers op PSN of door Sony zelf.
  • Via de webbrowser op je computer of laptop kun je ook software aanschaffen. Dit gebeurt met behulp van het PlayStation Network-logo van je computer, waarna je naar het PlayStation Store gaat om games te downloaden en offline te gaan spelen. Ook hierdoor ontvangt ieder individueel een ID-nummer en kan elke gebruiker niet anders dan door middel van dit ID-nummer afrekenen.

PlayStation Vita — System Software Update version 3.00

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten