HomeGamingPokémon Go Let's Go Meltan: hoe Meltan en Melmetal te vangen

Pokémon Go Let’s Go Meltan: hoe Meltan en Melmetal te vangen

Welkom trainers! Ben je klaar om de wereld van Pokémon Go en Let’s Go te verkennen en een bijzondere nieuwe toevoeging aan je Pokédex te vangen? We hebben goed nieuws voor je, want in deze blogpost gaan we het hebben over hoe je Meltan kunt vangen in de spannende Let’s Go, Meltan zoektocht van Pokémon Go. Maar dat is nog niet alles – we zullen ook bespreken hoe je Meltan kunt krijgen met behulp van de mysterieuze Mystery Box en hoe je hem vervolgens kunt evolueren naar het krachtige Melmetal. Dus pak snel je Poké Balls en maak je klaar om op avontuur te gaan!

Hoe je Meltan vangt in de Let’s Go, Meltan zoektocht van Pokémon Go

Meltan, de mysterieuze stalen Pokémon, is niet zo makkelijk te vinden in het wilde. Maar maak je geen zorgen, trainers! Met de Let’s Go, Meltan zoektocht van Pokémon Go heb je nu een kans om deze zeldzame verschijning te vangen.

Om Meltan te vangen tijdens deze zoektocht moet je vooral goed opletten en snel reageren. Tijdens het spelen van Pokémon Go kunnen er namelijk plotseling speciale onderzoekstaken opduiken die gerelateerd zijn aan Meltan. Volg gewoon de instructies en voltooi de taken om stap voor stap dichter bij het vangen van Meltan te komen.

Een belangrijk onderdeel van deze zoektocht is het verzamelen van ‘Mysterious Components‘. Deze componenten kun je verkrijgen door Rocket Grunts uit te dagen en ze vervolgens te verslaan in gevechten. Zodra je genoeg componenten hebt verzameld, kun je ze samenvoegen tot een ‘Rocket Radar‘, waarmee je Team GO Rocket-bazen kunt opsporen.

Wanneer je eindelijk een Team GO Rocket-baas hebt gevonden met behulp van de Rocket Radar, daag hem dan uit voor een episch gevecht! Als beloning ontvang je niet alleen waardevolle items maar ook – jawel – een speciale ‘Super Rocket Radar‘. Dit radar zal leiden naar niemand minder dan Giovanni zelf!

En daar hebben we hem: na succesvolle gevechten tegen Giovanni krijg jij eindelijk de kans om Mewtwo uitdagen! Versla hem en hij zal zijn krachtige partner achterlaten… Een verrassingsaanval van Meltan!

Hoe je Meltan kunt krijgen in Pokémon Go met de Mystery Box

Een van de meest mysterieuze en zeldzame Pokémon in het Pokémon Go-universum is Meltan. Maar geen paniek, trainers! Er is een manier om deze glimmende kleine metaalbuitenaardse te vangen – met behulp van de mysterieuze doos.

Om Meltan te krijgen, moet je eerst de Let’s Go, Meltan zoektocht voltooien in Pokémon Go. Zodra je dat hebt gedaan, ontvang je een speciale Mystery Box die verbonden is met je Nintendo Switch-spel (Pokémon Let’s Go: Pikachu of Eevee).

Nu komt het leuke gedeelte! Open gewoon de Mystery Box in Pokemon Go en voilà, Meltans beginnen als bij toverslag overal opduiken voor een periode van 30 minuten. Je hoeft niet eens rond te rennen om ze allemaal te vinden; ze verschijnen gewoon voor jouw neus!

Maar wees geduldig – nadat je de box hebt geopend en alle Meltan hebt gevangen die verschijnen tijdens die 30 minuten durende periode, moet je wachten tot er weer genoeg tijd verstrijkt voordat je hem weer kunt openen. Dit kan even duren (meestal ongeveer een week), dus gebruik verstandig al die kostbare Candy Extra Large die je misschien verzameld hebt!

Dus daar heb je het! Nu weet jij hoe je kunt profiteren van de mysterieuze kracht van de Mystery Box om deze zeldzame Pokémon te vangen. Veel succes en veel plezier met het toevoegen van dit unieke exemplaar aan jouw Pokédex!

Hoe je Meltan vindt in Pokémon Let’s Go – en evolueert naar Melmetal

In Pokémon Let’s Go kun je Meltan vinden en evolueren naar Melmetal. Maar hoe doe je dat precies? Laten we eens kijken!

Om te beginnen, moet je een Mystery Box hebben in Pokémon Go om Meltan te kunnen vangen in Pokémon Let’s Go. Deze Mystery Box kun je krijgen door verbinding te maken tussen de twee spellen. Nadat je de box hebt ontvangen, open je hem in Pokémon Go.

Zodra de Mystery Box open is, zul je merken dat er Meltans verschijnen in het spel waarin je ze kunt vangen. Dit is een geweldige kans om genoeg Candy voor Meltan te verzamelen en hem sterker te maken.

Nu komt het leuke gedeelte! Als je genoeg Candy hebt verzameld en klaar bent om Meltan naar Melmetal te evolueren, ga dan terug naar Pokémon Let’s Go. Hier kun je met behulp van de Candy die specifiek voor Meltan is, hem laten evolueren naar Melmetal.

Melmetal is een krachtige stalen Pokémon met indrukwekkende aanvallen en statistieken. Het is zeker de moeite waard om tijd en moeite te investeren om dit unieke wezen te verkrijgen.

Dus als jij ook wilt ontdekken hoe het voelt om een trotse eigenaar van Melmetal in Pokémon Let’s Go te zijn, volg dan deze stappen: verbind beide spellen, ontvang de Mystery Box, vang zoveel mogelijk Meltans in Pokémon Go en laat ze vervolgens evolueren tot jouw eigen sterke Melmetal!

Veel succes met het vinden van Meltan en veel plezier met het trainen van je eigen Melmetal!

Andere belangrijke feiten over Pokémon Go Mystery Box, Meltan en Melmetal

Naast het vangen van Meltan in de Let’s Go, Meltan zoektocht van Pokémon Go en het verkrijgen ervan met behulp van de Mystery Box, zijn er nog een paar andere belangrijke dingen die je moet weten.

Ten eerste is het belangrijk op te merken dat de Mystery Box slechts tijdelijk geopend kan worden. Na gebruik duurt het zeven dagen voordat je deze weer kunt openen. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent voordat je dit doet!

Daarnaast heeft Meltan ook een evolutie: Melmetal. Om Meltan te laten evolueren naar Melmetal heb je in totaal 400 Candy nodig. Dit kan behoorlijk wat tijd kosten, maar als je geduld hebt en blijft spelen, kun je uiteindelijk deze krachtige stalen Pokémon bemachtigen.

Een ander interessant feit is dat wanneer je een Pokémon uit Let’s Go Pikachu of Let’s Go Eevee naar Pokémon Go overzet, dit één keer per account mogelijk is. Dit betekent dat als jouw vriend al een zeldzame Pokémon heeft overgezet naar zijn account, jij dit niet meer kunt doen. Dus wees selectief bij het kiezen welke Pokémon je wilt overzetten!

Tot slot willen we benadrukken hoe spannend en uniek de ervaring is om zowel in Pokémon Go als in Pokémon Let’s Go op jacht te gaan naar Meltan en Melmetal. Deze nieuwe functies brengen spelers samen in hun zoektocht naar deze mysterieuze wezens.

Dus waar wacht je nog op?

Video: HOW TO CATCH MELTAN! (Pokémon GO)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten