HomeCloudPS3-controller aansluiten op PS4

PS3-controller aansluiten op PS4

Een PlayStation 4 is een grote verschil in vergelijking met de PlayStation 3. Zo is er een grotere hd-afstand, meer games en ook een sterker beeldscherm. En om alles even compleet te maken: je kunt nu ook gebruik maken van PS3-controllers op de PS4!

Kun je een PS3-controller gebruiken met een PS4-console?

Ja, dat is mogelijk. Echter is het niet gemakkelijk. Eerst moet je de PS4-console aan je computer aansluiten. Daarna kun je de controller opstarten en hem gebruiken om games te spelen of films af te spelen.

Een PS4-controller ontkoppelen van de PS4

Het is mogelijk om een PS3-controller te ontkoppelen aan je PS4. Dit doe je door de controller in de USB-poort van de PS4 te koppelen. Je moet dan aan de slag gaan met het volgende onderwerp:

Ga naar “Je PS4” en druk op “Nieuwsoverzicht“. Klik op “Voorwerpen” en selecteer je PS3-controller. Klik vervolgens op “Ontkoppel Controller“. Het venster dat zich openbaart, laat je toe om programmeertoetsjes te gebruiken om de controller in te stellen naar wat je wilt. Als alles goed is afgestemd, drukken we op de toetsje “OK” en klikken we daarna weer op “Ontkoppel Controller“. De controller wordt nu automatisch toegevoegd aan je voorraad instellingen voor PlayStation 4.

Een draadloze PS3-controller gebruiken op de PS4

Als u een draadloze PS3-controller gebruikt op de PS4, dan moet uw PS4 een willekeurige USB-aansluiting hebben. Voordat u aan het laden bent van de controller, moet u hem even poweren. Als alles goed is volgens plan, drukt u vervolgens op de PlayStation-toets en sluit de USB-kabel aan om de controller te verbinden met de PS4.

Nadat alle toegangscontrollers zijn verbonden met elkaar, kunt u naar welke game je wilt gaan spelen door in de taaloverzichten op PlayStation te klikken.

Video: “PS4 Controller draadloos op PS3!” Nederlandstalige Tutorial

"PS4 Controller draadloos op PS3!" Nederlandstalige Tutorial

Reviews

Gerelateerde berichten