PSP-games op de tv

Heb je al een Playstation Portable of Wii? Dan is dit artikel zeker van toepassing. Je kunt nu ook games op je tv spelen met de Playstation Portable en de Wii!

Hoe speel ik PSP-spellen op je tv?

Als je PS Vita op je tv hebt staan, is het mogelijk om PSP-spellen te spelen. Je kan de spellen gebruiken als je wilt in een andere dimension of ook kunnen variëren in omgeving en decor. Hieronder vind je hoe je dit precies doet!

  1. Ga naar het menu van de Playstation en klik op “Games“.
  2. Klik op “PSP” in de lijst bovenaan.
  3. Klik op “Add New Game” in de lijst onderaan (of ga naar “My Games” en klik dan op “PSP“).
  4. Sluit alle voorbehouden aan (of ga naar “Settings“) en vul het volgende in: PSP-game-naam , Type: Console, Media Type: ISO/DVD-ROM. Het bestand moet maar 50MB groot zijn.
  5. Kies een locatie in je wereld (‘World Select‘) en begin spelen!

Kan ik PSP op mijn tv spelen?

Je kan je PSP op je tv spelen door hem aan te sluiten op een afstandsbediening of via de USB-kabel. Op de televisie moet dan wel een goede beeldkwaliteit beschikbaar zijn. Ook is het handig als je beeldscherm in hoogte en breedte tegelijkertijd bediend kan worden door het gebruik van twee controllers.

Wat heb je nodig om PSP-games op je tv te spelen?

Je hebt een PSP of een andere digitale PlayStation 3-gameconsole nodig om games op je tv te spelen. Sony biedt gratis software aan om games naar je HD-tv te streamen, maar daarnaast heb je natuurlijk ook nog wel accessoires nodig zoals een HDMI-kabel en een gamekastje.

Het bespelen van PSP-games op je tv is relatief simpel. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar waarbij je gebruik kunt maken van de Playstation App Store of de Amazon Marketplace. Via de Playstation App Store kun je gemakkelijk games downloaden die compatibel zijn met je Playstation model, terwijl via de Amazon Marketplace je alle mogelijke games in één plek vindt.

Video: How to Play PSP games On MI Android TV-PPSSPP

How to Play PSP games On MI Android TV-PPSSPP

Reviews

Gerelateerde berichten