nieuws

BOVAG investeert in het slim ontsluiten van big data uit de auto

R&D

Brancheorganisatie BOVAG die zich bezighoudt met mobiliteit wil start-ups en scale-ups die de mobiliteitssector verder kunnen helpen met een investering ondersteunen.

BOVAG investeert in het slim ontsluiten van big data uit de auto
(foto: Bovag)

De eerste start-up waarin de brancheorganisatie investeert is Crossyn Automotive. Crossyn is een innovatieve onderneming die zich richt op het slim ontsluiten van big data uit de auto. Het doel van Crossyn is het verlenen van services op een onderscheidende manier aan afnemers door middel van het beheren van een Analytics of Things Platform. Crossyn verzamelt, analyseert en verrijkt data op maat voor haar afnemers in de overtuiging dat het bundelen van datastromen op een gestandaardiseerde wijze een toekomstige handelsmethode in de automotive is. Dankzij slimme analyses op onder andere voertuigdata kunnen nieuwe diensten aan allerlei doelgroepen worden aangeboden. Bij het ontsluiten en inzetten van deze data voor bepaalde diensten, is de klant volledig “in control”.

Reageer op dit artikel