Rechtsklikken op Chromebook

Chromebooks zijn desktops met lage energierekening. Ze zijn ontworpen om uit te gaan in het dagelijkse leven, zoals het vinden van e-books, webisodes en blogs. Hieronder vind je instructies hoe rechtsklikken op Chrome OS-desktops:

  1. Ga naar de start screen van het apparaat en druk op de knop “Om”. Hierna krijg je een venster waarin je kan instellen welke apps je nodig hebt. Klik nu op “Toetsenbord”.
  2. Kies dan “Apps” en druk op de knop “Opentiktheid” om alle open apps te zien die op dit moment in je computer draaien. Klik nu eveneens op de knop “Toetsenbord” en kies dan “Browser”.
  3. Druk nu met je rechterhand op de 3e muislaag (die bovenaan staat).

Gebruik in plaats daarvan een muis

Chromebooks zijn niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, ze bieden ook veel voordelen op het gebied van veiligheid en privacy. Een Chromebook is een ideale computer voor scholen, hospitals of andere plekken waar persoonsgegevens vertrouwelijk zijn.

De meeste Chromebooks zijn compatibel met de Google Chrome browser, wat betekent dat je alle zoekopdrachten, websites en apps kunt gebruiken die je in Chrome ondersteund. Je kunt ook gebruikmaken van icons die worden weergegeven in Chrome om snelle toegang te krijgen tot specifieke functies op websites of applicaties.

Gebruik in plaats daarvan een muis om snelle toegang tot je applicaties te krijgen. Je kan onder andere webpagina’s openen via de linkerknop naast het logo van de website of applicatie, of je kunt je navigatie cursus beginnen door links in bovenstaande tabbladen toe te voegen aan je favoriete applicaties.

Video: 3 Ways to Right-Click on a Chromebook

3 Ways to Right-Click on a Chromebook

Reviews

Gerelateerde berichten