HomeAutomatiseringRijen invoegen en verwijderen

Rijen invoegen en verwijderen

Als je een tekst in je documentenbestand wilt invoegen of verwijderen, moet je er goed op letten dat de taal die je gebruikt overeenkomt met het bestandsformat van je document. Je kan variëren in het type bestand, maar de meeste softwareprogramma’s leveren een standaardbestandsformaat op. Let daarom goed op als je wil weten of je een kolom of rij geplaatst hebt in een tekst dat bestaat uit zinnen.

Een kolom invoegen of verwijderen

Je hebt je blog een beetje verwerkt en nu wil je graag dat het netjes aanklikt in zoekresultaten? Je kunt een kolom invoegen of verwijderen door in de menu’s te gaan naar ‘Inhoud’ en dan onder ‘Kolommen’ of ‘Rijen’ te kiezen. Hierna vind je de opties die je nodig hebt om je blog perfect aan te sluiten op zoekresultaten. Bij het invoegen van een kolom kan je ook controleren of hij rechtstreeks bij jouw pagina hoort. Om een kolom weg te schuiven moet je hem allemaal bekijken, maar als er sprake is van een grote database kan dit heel moeilijk zijn.

Een rij invoegen of verwijderen

Als je je rijen hebt ingevoegen of afgeschaft, bekijk dan even of ze goed zijn ingevoegd of verwijderd. Je kunt hierna gebruik maken van de volgende functies om je rijen te versnipperen of te invoeren:

  • Rijen invoegen: druk op de knop ‘invoegen’ en type je rij in;
  • Rijen verwijderen: druk op de knop ‘verwijderen’ en typ je rij in;
  • Kolommen invoegen: druk op de knop ‘invoegen’ en voer je URL voor een kolom in;
  • Kolommen verwijderen: druk op de knop ‘verwijderen’ en voer je URL voor een kolom in.

Video: Rijen en kolommen toevoegen, verwijderen en verplaatsen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten