HomeAutomatiseringAppleSafari tabbladen sluiten Apple

Safari tabbladen sluiten Apple

Door problemen met het synchroniseren van Safari-tabbladen op iPhone’s en iPad’s heeft Apple besloten alle bestaande apps die op deze apparaten geschikt zijn voor tabbladen te verwijderen. Werknemers die apparaatjes gebruiken voor het publiceren van content moeten nu overgaan tot een andere methode om hun content te publiceren.

Alle tabbladen sluiten

Als je Safari op je iPhone of iPad aanzet, kun je alle tabbladen sluiten. Dit is handig als je liever geen pagina’s met websites bekijkt die je niet wilt zien terwijl je onderweg bent.

Meerdere tabbladen sluiten

Wil je meerdere tabbladen sluiten op je iPhone of iPad? Dan is het handig om te weten dat Safari hiermee naar behoren kan functioneren. Het gaat hierbij om de volgende operatie:

  • Klik op het icoon “Menubalk” in de rechterbovenhoek van je beeldscherm.
  • Klik dan op “Tabs“. Hierna kun je alle tabbladen aanwijzen die je wilt sluiten.
  • Klik op de tabbladnaam waarna Safari hem automatisch sluit.

Automatisch alle tabbladen sluiten

Alle tabbladen van Safari op je iPhone of iPad sluiten automatisch af als je het apparaat aanzet. Dit kan handig zijn wanneer je hem niet nodig hebt, maar het is ook mogelijk dat je later weer behoefte hebt aan een van de tabs.

Losse tabbladen sluiten

Als je Safari op je iPhone of iPad sluit, dan worden alle losse tabbladen van die app gesloten. Je kunt de losse tabbladen weer openen met de volgende instructies:

  1. Ga naar het menu en sla op “Safari“.
  2. Kies “Windows” in het hoofdmenu en klik daarna op “Tabbladen“.
  3. Klik op de losse tabbladen die je wil behouden en druk dan op de knop “Afmetingen verbergen“.
  4. Druk op de knop “Ontvang hieronder bestanden van dit afbeelding” om alle losse bestanden te ontvangen die bij het afbeelding horen, inclusief jouw favoriete PDF’s of websites.

Video: Safari tabbladen snel sluiten en openen [iOS]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten