HomeTechnologiesSamsung Galaxy Buds verbinden

Samsung Galaxy Buds verbinden

Met de Galaxy Buds Plus kun je muziek luisteren, handsfree bellen en stemassistent gebruiken. Deze draadloze oordopjes zijn eenvoudig te gebruiken en te verbinden met een groot aantal verschillende apparaten.

Samsung Galaxy earbuds plus koppelen met laptop of desktop

Om de Galaxy Buds Plus te koppelen met een laptop of desktop, moet je ze eerst in paren. Dit doe je door ze aan te zetten en vervolgens langere tijd ingedrukt te houden totdat het ledlampje knippert en rood wordt. Op je apparaat selecteer je dan de optie ‘Galaxy Buds‘ in de Bluetooth-menu.

Hoe de Galaxy Buds Plus met Mac te koppelen

Als je Galaxy Buds Plus met je Mac wilt koppelen, volg dan de onderstaande stappen:

  1. Open het Bluetooth-menu in de menubalk bovenaan je scherm. Als je geen Bluetooth-pictogram ziet, selecteer dan ‘Systeemvoorkeuren‘ in het Apple-menu en klik op ‘Bluetooth‘.
  2. Zorg ervoor dat je Galaxy Buds Plus uit hun case haalt en dat deze in de buurt van je Mac zijn.
  3. Klik op de knop ‘Pair‘ (Koppelen) naast de naam van je oortjes in het Bluetooth-menu.
  4. Wanneer gevraagd wordt om een wachtwoord in te voeren, typt u 0000 in en klikt u op ‘Verbind‘.

Galaxy Buds Plus koppelen aan Apple Watch

Om je Galaxy Buds Plus te koppelen aan je Apple Watch, volg je deze eenvoudige stappen:

  1. Zorg ervoor dat je Galaxy Buds Plus en Apple Watch opgeladen zijn.
  2. Open de Galaxy Wearable-app op je iPhone.
  3. Tik op ‘Gear-icoon > Bluetooth‘. Je ziet nu een lijst met alle beschikbare Bluetooth-apparaten, waaronder je Galaxy Buds Plus en Apple Watch.
  4. Selecteer ‘Galaxy Buds Plus‘ om ze te koppelen aan je iPhone via Bluetooth. Er wordt een melding weergegeven wanneer de koppeling is voltooid.
  5. Tik vervolgens op ‘Apple Watch‘ om deze ook te koppelen aan je Galaxy Buds Plus via Bluetooth. Je zult een melding zien wanneer de koppeling is voltooid en je Apple Watch en Galaxy Buds Plus zijn nu gekoppeld!

Video: Samsung Galaxy Buds how to pair with iPhone

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten