HomeAutomatiseringSamsung Push Service

Samsung Push Service

Samsung is een van de grootste merken ter wereld en daarnaast ook een van de meest innovatieve bedrijven. Zo heeft Samsung onder andere de Samsung Push Service ontwikkeld, met als doel om je smartphone altijd op je bureau te hebben zodat je relevante informatie altijd beschikbaar bent. In dit artikel lees je wat er precies gebeurt met de Samsung Push Service en hoe je hem kunt gebruiken om je werk efficiënter te maken.

Waarom zou u deze app willen hebben?

Samsung Push Service is een dienst die Samsung aanbiedt om uw app-opties op te vragen. Het houdt in dat Samsung ongevraagd verschillende informatie over apps, zoals de locatie of de laatste update, verzamelt en doorgeeft aan u. Deze service zorgt ervoor dat u altijd up-to-date bent met welke apps en content er beschikbaar is.

Hoe krijg ik toegang tot Samsung Push Service?

Je hebt alleen toegang tot deze dienst als je Galaxy-smartphone of -tablet bij Samsung wordt geleverd. Als je hem hebt gekocht bij een andere leverancier dan Samsung, dan verschijnt deze functie niet in de App Store of Google Play Store. De meeste smartphones en tablets met Android 4.2 Jelly Bean of hoger zijn compatible met Samsung Push Service.

Mobiel gegevensgebruik voor Samsung Push Service uitschakelen

Samsung Push Service is een dienst om je mobielgegevens over te brengen naar je Samsung-toestel. Je kan deze dienst uitschakelen door op het scherm van je mobiel te klikken op “Samsung Push Service” en daarna in “Uitschakelen” te kiezen.

Video: App-meldingen uitzetten op je Android-telefoon: zo doe je dat

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten