HomeAutomatiseringSchermafbeelding maken HP computer

Schermafbeelding maken HP computer

Wil je een schermafbeelding van je laptop of desktop laten maken? Dan is het tijd om de software HP PRESENT 8 te gebruiken. Hiermee maak je binnen kort een schermafbeelding van je computer. Je kan dit ook gebruiken om mooie foto’s van je pc te maken.

Screenshot op HP met standaard PrtSc-sleutel

Het maken van een screenshot op een HP computer is heel simpel. Je kunt het proberen door de standaard PrtSc-sleutel in te stellen. Navigeren naar “Start” en klik daarna op “Screenshots“. Klik op “New Screenshot…” om een nieuw schermafbeelding aan te maken.

Screenshot op HP met Sinpping Tool

Als u wilt screen shotten op een HP computer, dan is het handig om de Sinping Tool te gebruiken. Met deze tool kunt u screenshots nemen van alle pagina’s en beelden in een webbrowser.

  1. Ga naar de website van de Sinping Tool en bevestig hierin dat je je account hebt.
  2. Klik op het schermafbeeldingen maken linkje om te starten met het schermen afbeelden.
  3. Voor het startscherm klikken of drukken via de muis op een van de pagina’s die u wilt screen shotten en kies daarna betoog 281: Screen shotteren.

Sinping is een begrip uit informatica, wat inhoudt het verzamelen, analyseren en beschrijven van gegevens over computersystemen of applicaties die worden gebruikt door mensen of machines. Deze techniek kan worden gebruikt om problemen bij systemen te identificeren of om performance-verbetering voor systemen mogelijk te maken.

Schermafbeeldingen maken op HP met Screen Capture Tool

Met de HP Screen Capture Tool kunt u schermafbeeldingen maken van het beeldscherm van uw HP computer. Dit kan handig zijn als u een afbeelding wilt nemen van een situatie op het beeldscherm waarvoor u geen camerabeeld ter beschikking hebt. U kunt ook foto’s maken van het beeldscherm, of andere documenten die op het beeldscherm liggen. De HP Screen Capture Tool is gratis te downloaden bij de HP webwinkel.

Video: How to screen shot on my HP laptop

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten