nieuws

Drankblikjesfabrikant strijkt neer in Helmond

SCM

Begin 2017 zal Can-Pack Group een nieuwe locatie openen in Helmond. Op deze productielocatie zullen aluminium drankblikjes worden geproduceerd voor de Europese markt.

Drankblikjesfabrikant strijkt neer in Helmond

De Nederlandse vestiging van Can-Pack Group, met hoofdkantoor in Polen zal worden geleid door algemeen directeur Marco Snoeren. ‘Deze nieuwe fabriek maakt onze distributie binnen Europa nog efficiënter. Momenteel zijn we bezig met het opzetten van onze nieuwe structuur in Nederland. De komende tijd gaan we actief op zoek naar nieuwe medewerkers uit de regio’, stelt de algemeen directeur. Om hoeveel nieuwe werknemers het zal gaan, werd nog geen uitspraak gedaan. Vanuit de nieuwe locatie gaat Can-Pack verpakkingen vervoeren naar afnemers in Nederland, België en Luxemburg. Ook worden er verpakkingen geproduceerd. Can-Pack maakt blikjes voor drank en voedsel, glazen flessen, kroonkurken en verpakkingen voor de chemische industrie zoals spuitbussen. De onderneming heeft vestigingen in twintig landen. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) heeft de Can-Pack Group begeleid bij haar vestiging in Brabant. De BOM heeft hierbij nauw samengewerkt met de gemeente Helmond, Brainport Development en het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA).

Reageer op dit artikel