nieuws

Nieuw logistiek kenniscentrum in Breda

SCM

De provincie Brabant krijgt een nieuw logistiek kenniscentrum: de Logistics Community Brabant (LCB). Voor realisatie van het LCB komt een bedrag vrij van 6 miljoen euro. Het centrum is vooral bedoeld voor logistieke mkb’ers die, met hulp van kennisinstellingen en het onderwijs, hun bedrijfsvoering willen moderniseren.

Nieuw logistiek kenniscentrum in Breda
NHTV Breda

De uitvalsbasis van dit kenniscentrum, dat voor het eind van dit jaar operationeel moet zijn, wordt de campus van de NHTV in Breda. Deze hogeschool, de Nederlandse Defensie Academie, de Technische Universiteit Eindhoven en de Universiteit van Tilburg hebben zich verenigd in LCB. Ook het TKI Dinalog in Breda is nauw betrokken bij dit initiatief.
Ongeveer 10 mensen zullen vanuit het kenniscentrum op dagelijkse basis de verdere opbouw van het kenniscentrum  op zich nemen. De aanpak van het kennisplatform is vastgelegd in een uitgebreid werkplan voor de periode 2018-2025.
Meer informatie: Logistiek.nl

Reageer op dit artikel