nieuws

Bombardier werkt met Siemens aan optimalisatie

SCM

Bombardier, ’s werelds grootste fabrikant van treinen en vliegtuigen, zet het Teamcenter portfolio van Siemens in om product lifecycle management (PLM) verder te ontwikkelen en uit te breiden. Door met Siemens samen te werken wil de fabrikant zijn technische processen optimaliseren voor de ontwikkeling, productie en ondersteuning van zijn producten.

Bombardier werkt met Siemens aan optimalisatie
(foto: Bombardier)

Teamcenter biedt één geïntegreerde bron van informatie en gegevens voor programma’s verspreid over mechanische, elektrische, systeem-, software- en kabeluitrustingen, voor inzicht en vindbaarheid in elke fase van het ontwikkelingsproces. Gecombineerd met de inzet van een digital twin en het afstemmen van wereldwijde processen stelt Teamcenter, eenmaal geïmplementeerd, Bombardier in staat om de kwaliteit van informatie te verbeteren binnen een geïntegreerde uitvoerstrategie.

Beheer volledige levenscyclus

Siemens helpt fabrikanten wereldwijd met de huidige uitdaging om producten te leveren die voldoen aan technische en performance-eisen, voordelig en op tijd. Supply chains worden voortdurend aangepast om de productiviteit te optimaliseren met behoud van een zeer dynamisch en virtueel personeelsbestand. Oplossingen van Siemens PLM Software maken gebruik van de beste voorbeelden uit de industrie om luchtvaartbedrijven in staat te stellen de volledige levenscyclus van producten te beheren. Kijk hier voor meer informatie over de oplossingen voor de luchtvaartindustrie van Siemens PLM.

Reageer op dit artikel