HomeAutomatiseringScreenshotten op HP laptop

Screenshotten op HP laptop

Screenshotten zijn een handige manier om de informatie op uw scherm vast te leggen, waardoor u later toegang hebt tot deze informatie. Of je nu een HP laptop of desktop computer hebt, ontdek in dit artikel hoe je snel en makkelijk een screenshot maakt!

Hoe maak je een screenshot op een HP tablet

Om te beginnen, neem je de HP tablet en kies je het scherm of de pagina die je wilt vastleggen. Vervolgens druk je op de volumeknop en de aan/uitknop tegelijkertijd in. Deze twee knoppen bevinden zich aan dezelfde kant van het apparaat. Het scherm zal nu wit worden en je hoort een fotografisch geluid, dit geeft aan dat het screenshot is gemaakt. Je kunt het screenshot bekijken in de Galerie-app.

De standaard manier

Er zijn twee standaard manieren om een ​​screenshot te maken op een HP-laptop of -desktopcomputer. Beide methoden maken gebruik van de toetsencombinatie “Print Screen“.

Om alleen het venster dat u wilt scherm fotograferen, houdt u de “Alt“-toets ingedrukt en typt u vervolgens de toetscombinatiePrint Screen“. Dit maakt een screenshot van het actieve venster. Als u alle weergaven wilt vastleggen, hoeft u alleen de “Print Screen“-toets in te drukken zonder de “Alt“-toets vast te houden. Dit maakt een screenshot van het hele scherm.

Nadat u een screenshot hebt genomen, kunt u deze bewerken in een afbeeldingsbewerkingsprogramma zoals Paint of Photoshop.

Video: How To Take A Screenshot On Your HP Laptop Or Desktop

How To Take A Screenshot On Your HP Laptop Or Desktop

Reviews

Gerelateerde berichten