HomeCloudKoppelenSmart Keyboard Folio koppelen met iPad

Smart Keyboard Folio koppelen met iPad

Ben jij ook zo’n fan van het werken op een Apple-tablet? Dan is de Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard echt iets voor jou! Met deze handige accessoires kun je nog efficiënter werken en typen op je Apple-tablet. In deze blogpost leggen we uit hoe je deze slimme toetsenborden instelt en gebruikt, zodat jij alles uit je iPad kunt halen. Lees snel verder en ontdek alle voordelen van de Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard!

Wat u nodig hebt

Voordat je je Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard kunt gebruiken, heb je een Apple-tablet (6e generatie of later), iPad Air (3e generatie), iPad mini (5e generatie), of iPad Pro nodig. Je hebt ook iOS 12.9 of hoger nodig.

De Apple-tablet rechtop zetten

De Apple-tablet kan worden geplaatst in de standaardpositie of in een hoek van 45 graden. Dit is ideaal wanneer je wilt typen of iets anders wilt doen met beide handen.

Toetscombinaties gebruiken

Elke Apple-tablet heeft een aantal toets combinaties die u kunt gebruiken om bepaalde taken sneller uit te voeren. Sommige van deze toets combinaties zijn alleen beschikbaar wanneer u een Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard gebruikt.

Om een toetscombinatie te gebruiken, drukt u op de toetsen op het toetsenbord in de volgorde die wordt weergegeven in de combinatie. Bijvoorbeeld, om te zoeken naar een woord in een document, drukt u op Command+F.

Soms moet je twee of meer keys gelijktijdig indrukken. Dit doe je door ze allemaal in één keer in te drukken. Bijvoorbeeld: om een foto of video full screen weer te geven, druk je op Command+Shift+F.

Overschakelen naar het softwaretoetsenbord

U kunt het toetsenbord van uw Apple-tablet wijzigen in de Instellingen-app. Ga naar Algemeen > Toetsenbord en tik op ‘Toetsenbord wijzigen‘. Er wordt een lijst met toetsenborden weergegeven die beschikbaar zijn op uw apparaat. Selecteer vervolgens ‘iPad-toetsenbord‘ of ‘iPad OS-toetsenbord‘.

Video: iPad Pro: How to Connect / Setup Smart Keyboard Folio

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten