HomeCloudInstallerenVoeg startpagina toe aan het startscherm

Voeg startpagina toe aan het startscherm

Welkom bij onze nieuwste blogpost over hoe je een startpagina kunt toevoegen aan het startscherm van jouw mobiele telefoon! Als je niet bekend bent met deze handige functie, dan staan we voor je klaar om uit te leggen hoe dit moet. Het is namelijk heel eenvoudig en kan ervoor zorgen dat jij nog sneller toegang hebt tot jouw favoriete websites. Of je nu een iPhone-, Android- of Windows-gebruiker bent, wij hebben de stappen voor elke telefoon voor jou op een rijtje gezet. Laten we snel beginnen!

Voor iPhones

Als iPhone-gebruiker weet je waarschijnlijk al dat het startscherm van jouw telefoon volledig aanpasbaar is. Maar wist je ook dat je daaraan een startpagina kunt toevoegen? Hierdoor heb jij nog sneller toegang tot de website(s) die jij belangrijk vindt!

Om te beginnen, open Safari op jouw iPhone en ga naar de website die je wilt toevoegen aan het startscherm. Vervolgens tik je op het pictogram Delen in de werkbalk onderaan het scherm.

Daarna verschijnt er een pop-up menu met verschillende opties. Kies hier voor ‘Voeg toe aan beginscherm‘. Er wordt nu automatisch een icoon aangemaakt voor deze pagina op jouw startscherm.

Je kunt zelfs de naam van dit icoon wijzigen door erop te tikken en vervolgens op ‘Wijzig‘ te drukken. Zo kun jij gemakkelijk herkennen welke website achter dit icoontje zit.

En voila! Je hebt nu succesvol een startpagina toegevoegd aan het startscherm van jouw iPhone. Het is zo simpel als wat, maar kan echt veel tijd besparen – vooral als jij vaak dezelfde websites bezoekt!

Voor Android toestellen

Als je een Android telefoon hebt, is het nog gemakkelijker om je favoriete websites te openen door deze aan je startscherm toe te voegen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat de startpagina altijd binnen handbereik is.

Om een ​​website toe te voegen aan het startscherm van je Android-telefoon, open eerst de Chrome-browser en ga naar de gewenste website. Tik vervolgens op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer “Toevoegen aan startscherm“.

Je kunt nu de naam voor deze link kiezen die wordt weergegeven op het startscherm van je telefoon. Klik daarnaast indien nodig op “Toevoegen” of “Opslaan“, afhankelijk van welke optie beschikbaar is.

Op deze manier kun jij snel toegang krijgen tot elke site die jij belangrijk vindt zonder telkens weer via Google te moeten zoeken naar dezelfde pagina. Probeer dit trucje vandaag nog uit!

Voor Windows telefoons

Als je een Windows-telefoon gebruikt, is het proces om een startpagina toe te voegen vergelijkbaar met dat van Android. Open de webbrowser en ga naar de gewenste website. Tik vervolgens op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer “Aan startscherm vastmaken“. Hierdoor wordt er automatisch een snelkoppeling naar die website op het startscherm geplaatst.

Het toevoegen van een startpagina aan je startscherm kan enorm handig zijn als je regelmatig dezelfde websites bezoekt. Het bespaart tijd en maakt browsen gemakkelijker. Of je nu een iPhone-, Android- of Windows-gebruiker bent, volg deze eenvoudige stappen om jouw favoriete websites binnen handbereik te hebben!

Video: How to Add Website to Home Screen on Android – 2021

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten