HomeAutomatiseringTaal toevoegen in Office

Taal toevoegen in Office

Microsoft heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Office 2016 – ‘Taal toevoegen of taalvoorkeuren instellen‘. Dit is een fantastische functie om de taalkeuze in Office te bepalen. Hierdoor kan je in Office gratis Nederlands, Engels of Duits toevoegen aan je documenten. Je hoeft alleen maar in te tikken op het plaatje bovenin het document wat je taalkeuze wil zijn.

In Office kan je een weergavetaal toevoegen of taalvoorkeuren instellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld uitsluitend in Nederlands op Word of Excel te werken. Meer over de taalmogelijkheden en de toevoeging van een weergavetaal vind je hier.

Een ontwerptaal toevoegen

Als u een nieuwe taal wilt toevoegen aan Office, dan kunt u deze onder het menu “Taal” in uw accountconfiguratie instellen. In dit menu vindt u diverse opties, waaronder het inschakelen van een taaltoevoeging. Voordat de taaltoevoeging geactiveerd kan worden, moet eerst de juiste ontwerptaal gekozen worden. Dit kan bijvoorbeeld door naar de Microsoft website te gaan en daar het ontwerptaalsysteem op het betreffende besturingssysteem te downloaden.

Naarmate er meer personen in het bedrijf actief zijn met Office, wordt het handig om meerdere taalvarianten toegankelijk te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om één sterke officiële taal voor alle doeleinden in Office toe te voegen en eventuele alternatieve talen als dialecten of woordenschatting voor-uitschakelen.

De gewenste taal instellen

Ga naar “Onderwerpen” om je taal te wijzigen. Klik op “Taalvoorkeuren” en kies een taal uit de lijst. Klik op “Toevoegen aan optiepaneel“. Voeg de taal toe aan je profiel in Onderwerpen of Koppelprogramma’s.

Video: How to Change the default Display Language in Microsoft Office.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten