HomeCloudTelegram Sticker Sets

Telegram Sticker Sets

Telegram is een populair messaging app onder jongeren. Het maakt gebruik van stickers, om berichten in te korten en iedereen vooral lachend te vertellen wat je op het brein hebt. Hier lees je alles over de beste sticker sets en hoe je ze vindt op Telegram!

Hoe zoek je Telegram Sticker Sets binnen de App?

Telegram is een populair messaging platform dat door miljoenen gebruikers wordt gebruikt. Het platform biedt een groot aantal functies, zoals het maken van vragen en antwoorden op berichten, het delen van foto’s en video’s, enzovoort. Je kunt ook stickers plaatsen in je berichten of verzoeken om stickers te verschijnen in andere berichten. Door hier te klikken op “Stickers” onderaan de pagina kan je naar deze pagina vervolgen om de beste Telegram Sticker Sets te vinden.

Hoe Telegram-stickersets exporteren naar WhatsApp?

Wil je je Telegram-stickersets naar WhatsApp uploaden? Dat kan via de exportfunctie. Je moet dan wel minimaal 10 telegram-groups bezoeken en alle sticker sets die je daarin hebt geplaatst. Als je alles hebt toegevoegd, klikt je op ‘exporteren‘. Zo voorkom je dat andere gebruikers de stickers in jouw collectie downloaden.

Je kunt ook een ZIP-file van alle stickers maken en die verstuur via WhatsApp. Om dit te doen, ga naar de ‘Sticker Sets‘ pagina en druk op de knop ‘afbeelding samenvatten‘. Klik hierna op ‘Sticker Sets toevoegen aan chat’. In het venster dat verschijnt, selecteer je alle sticker sets die je wilt toevoegen. Klik vervolgens op ‘Bewerken‘ om ze zo bij elkaar in een ZIP-file te zetten. Je kunt nu dit bestand aan elke persoon toesturen met wie je contact probeert te houden.

Video: Telegram Stickers: downloading and creating stickers for Telegram

Telegram Stickers: downloading and creating stickers for Telegram

Reviews

Gerelateerde berichten